avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Desfiintari ilegale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Desfiintari ilegale

O locuinta s-a desfiintat fara autorizatie de desfiintare,locul ramanand viran.Conform legii 50/91 documentatia tehnica pentru desfiintare la constructii existente( D.T.A.D.) este bine precizata.Care este continutul pieselor desenate pentru DTAD-intrare in legalitate daca constructia nu mai exista.? Cum se procedeaza in aceste cazuripentru obtinerea autorizatiei de desfiintare?

Alte discuții în legătură

Conform legii 50/91 republicată în 2020 se poate elibera o ... ARKzad ARKzad Conform legii 50/91 republicată în 2020 se poate elibera o autorizație de construire pentru modernizarea și consolidarea cu desființarea parțială,unei ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii MdenisaL MdenisaL Buna ziua!imi puteti spune ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o cladire de locuinte de serviciu pentru strainii ce lucreaza in Romania. Va multumesc ... (vezi toată discuția)