avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Adeverinta ANAF
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Adeverinta ANAF

Am fost sa scot adeverinta ANAF din localitate pentru un auto cumparat recent ,am completat o cerere dar domnul de la ghiseu a luat CIV-ul masini si nu stiu ce a verificat ca dupa 10 min ,a zis ca nu gaseste masina in evidentele fiscale.Tin sa precizez ca masina este inmatriculata RO 12-12-2007.Cum se face verificarea dupa seria masini si numele propietarului sau dupa CNP propietar?La cine trebuie sa ma adresez mai departe?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:31, 10 Martie 2014
costyy73 a scris:
Cum se face verificarea dupa seria masini si numele propietarului sau dupa CNP propietar?

Serie sasiu si numar de inmatriculare.

costyy73 a scris:
La cine trebuie sa ma adresez mai departe?

Nu ati intrebat la domnul respectiv?
Domnul respectiv a zis sa aduc CNP propietar (care nu dau de el ,se pare ca este plecat din tara) altfel nu poate sa verifice.
Certificat fiscal sau fisa de inmatriculare aveti? Trebuie sa aveti. Pe ele nu scrie cnp-ul??
Nu am, ca eu am facut acte cu un intermediar am omis sa precizez .
Indiferent cu cine ati facut, cu un intermediar sau cu mai multi va trebuie certificat fiscal de la toti, deci si de la primul proprietar ... fara astea nu puteti inscrie masina la politie.

Alte discuții în legătură

Taxa auto platita, anaf nu poate elibera certificat de nerestituire exterminator86 exterminator86 Buna seara, Ma aflu intr-o situatie delicata: Am cumparat o masina in urma cu cateva luni (fabricatie 2008, euro4, 1.9 tdi), second hand din Craiova. ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina iulianwizard iulianwizard Buna ziua, Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina care nu are seria motor stantata pe motor desi in cartea de identitate apare seria? Am auzit ceva de ... (vezi toată discuția)
Rovinieta, intrebari si eventuale cai de atac CristianMandoiu CristianMandoiu Buna ziua, am si eu o mica nelamurire si nu stiu cat e de ok. Am achizitionat in urma cu fix un an o masina. Masina avea rovinieta valabila pana in ... (vezi toată discuția)