avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pentru fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pentru fals si uz de fals

Am foarte mari probleme și nu știu cum să mai scap. Nu mai știu la cine să mai apelez, de aceea vă rog să binevoiti să mă îndrumați cu privire la problemele pe care vi le fac cunoscute:
Problema 1. Am trimis cerere de repunere pe. Am făcut cunoscut la toate instituțiile țării, dar nimeni nu dorește să mă ajute în rezolvarea problemei. Dosarul în prezent a murit la Curtea de Apel și nimeni nu dorește al repune pe rol pentru să-mi refac actele. Acest dosar cuprinde multitudine de inscrisuri și documente false, foarte multă documentație a dosarului este posibil ca în prezent să nu se mai găsească în dosar. Dosarul, a parcurs traseele Tribunalul Curtea de Apel și retur. Dosarul, s-a înființat din anul 2003, și s-a dat o decizie falsă în anul 2006, definitivă și irevocabilă. Am reformulat cereri de rejudecare a dosarului, au fost date diverse numere de dosare, iar în 2011 la Curtea de Apel, au reușit să scape de toate numerele de dosare de până în 2006 și au dat decizia tartivă.
Problema 2. Am formulat plângere împotriva agenților de cercetare penală de la fața locului, care, de 12 ani de zile au colaborat cu infractorii și s-au apucat și ei de infracțiuni. Aceștia au întocmit documente false și au fost favorizați în instanță, iar eu am fost amendată cu amenzi usturătoare pentru a mă determina să nu scot adevărul la lumină. Pe aceștia, probabil că îi favorizează funcția și influențe de corupție către instanțele judecătorești care le dă mereu câștig de cauză, fără ca ei să pună documentație la dosar. Sau din înscrisurile lor reiese că mint. I-am reclamat pentru abuz în serviciu contra intereselor publice și înscrisuri false în referatele trimise spre soluționare. Nu sunt vinovată cu nimica pentru că toate faptele reclamate de către mine s-au întâmplat pe proprietatea mea și am confirmat cu fotografii și documente și de proprietate. Cercetătorii de la fața locului s-au alăturat și au mers în bandă organizată cu infractorii. Ag. de cercetare penală de la fața locului au scos făptuitorii de sub urmărirea penală, i-au acoperit, susținut, iar pe mine și ei m-au amendat pe nedrept. Am menționat faptele pentru care sunt amendată și sunt obligată să plătesc cheltuielile judiciare. Nu am primit rezolvarea problemei la nici o plângere, dar am primit mai multe răspunsuri că au fost conexate o parte din sesizări, sau clasate. În instanțele de judecată s-au judecat dosarele fără documente de apărate pentru adversari, infractorii au folosit documentele familiei mele cu caracter personal, pentru a se apăra, sau au făcut schimb ei între ei de martori și au mințit. Au mai fost acceptați în judecată cu o decizie falsă. Mi-a fost răpit câinele din curte și tot eu am fost amendată. Câinele a fost singura sursă de apărare a mea.
Problema 3.Mi-au fost distruse bunuri din curtea și grădina din fața casei de mai mult de 12 ani de zile două familii de infractori (vecini), m-am judecat continuu dar în prezent mi-au fost suspendate toate dosarele la instanțele de judecată și nu le mai repune pe rol să-mi recuperez banii cheltuiți prin judecată și bunurile care mi-au fost furate și distruse. Nu mai știu nimic de multe dosare. Făptuitorii au dus instanțele de judecată în eroare cu influiențe, falsuri, minciuni și martori mincinoși. Tot eu am primit AMENZI de la poliția care a colaborat cu infractorii, în cei 12 ani de zile. Au făcut schimb de martori cu familia altor infractori care ne-au ocupat o suprafață de teren cu bătaie, minciuni și schimb de martori mincinoși.
Mare parte din sesizările făcute la diverse instituții, au fost anexate, indexate, conexate, și/sau clasate. La unele sesizări am primit răspunsuri că au primit fișierele, că fișierele au fost transmise mai departe pentru soluționare, să mai apelez la dumnea lor dar sesizarea respectivă nu a fost de competența dumnealor, unele au adus acuzații false și vorbe jicnitoare la adresa familiei mele. Mare parte de răspunsuri au fost negative și nu au fost luate în considerare probele anexate, am fost bătuți de infractori, infractorii au pătruns în forță în curtea și grădina din fața casei și ne-au distrus bunuri, MI-AU RÃPIT CÂINELE DIN CURTEA CASEI , am primit tot eu amendă în fals de la aliații infractorilor și nu ne-am recuperat nimic. Doresc să-mi recuperez toate bunurile distruse și furate de infractorii amintiți în fișier și să-mi recuperez toată cheltuiala care a avut loc în acești 12 ani de judecată cu infractorii.

Problema 4. În continuare voi face referire la dosarele de judecată și amenzile care am fost amendată pe nedrept Nu mai am altă alternativă, de aceea vă solicit dvs. ajutorul. Le-am depus documentele solicitate, în limita posibilităților dar nimeni nu m-a luat în considerare. M-au avertizat că unde voi merge și voi face scris, tot pe plan locat va ajunge și ei nu mă vor favoriza indiferent de situație.
Problema 5.Curtea de Apel și celelalte instanțe judecătorești precum Tribunalul și Judecătoria, îmi deschid o multitudine de dosare fără adversari și fără să-mi dea detalii despre dosar. Respinge dosarele care trebuie să-mi plătească infractorii daune. Instanțele de judecată favorizează infractorii, le acceptă martorii mincinoși, martorii care fac parte din acceiași bandă de infractori, le acceptă documente care conțin date cu caracter personal care aparțin familiei mele pentru a se apăra împotriva mea, le dă câștig de cauză și mă obligă la plata unor sume imense de bani. Instanțele de judecată nu iau în considerare documentele și înscrisurile mele anexate dosarelor. Dosarele care trebuie să-mi recuperez banii care i-am cheltuit prin judecată și bunurile care mi-au fost distruse la domiciliu, le-au respins și refuză să le mai pună pe rol. Numărul dosarelor anual cred că a depășit un număr de 115 de dosare anual. Primesc săptămânal peste douăzeci de răspunsuri cu termen de 5, 10 zile și nu mai fac față să răspund în termen, cred că primesc mai multe ca la instanțele judecătorești.
Am menționat o mică parte din multitudinea de infracțiuni care au loc fără să intereseze pe nimeni de ceea ce se întâmplă. Am apelat la serviciile dumneavoastră cu dorința de a scăpa de acest necaz.
Sunt bolnavă, singură și am trei copii la școală. Nu am bani cu ce să susțin dosarele, nemaivorbind de susținere cu un apărător.

Alte discuții în legătură

Martor mincinos cazandetuica cazandetuica 1.Ce se poate face contra unui martor care semneaza o chitanta de mana la reclamant acasa, nefiind de fata la intocmirea chitantei iar in instanta recunoaste ... (vezi toată discuția)
Retragere marturie mincinoasa prin semnatura martorului marturie marturie Intampin o situatie probabil des intalnita in justitie: declaratie de martor mincinoasa. Paratii au adus 2 martori care declara ca in urma cu 38 de ani, au ... (vezi toată discuția)
Pretentii cu martori mincinosi Eyeobs Eyeobs 1.Ce se poate face contra unui martor care semneaza o chitanta de mana la reclamant acasa, nefiind de fata la intocmirea chitantei iar in instanta recunoaste ... (vezi toată discuția)