avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... probleme de viceprimar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

probleme de viceprimar

daca am avut functia de viceprimar la o comuna, si prin hotarare de consiliu am fost schimbat din functie . trebuie sa mai merg in primarie , intru si eu in preaviz ?
sau de a doua zi, nu mai am nici o obligatie ?pot sa mai semnez acte?
trebuia sa votez si eu schimbarea viceprimarului, avand in vedere ca in legea 215 spune ca la hot in care consilier are un interes el nu voteaza.
la alegerea mea in functie am votat , deci consider ca si la schimbare pot vota.

Alte discuții în legătură

Procedura de alegere viceprimar/presedinte si vicepresedinti consilii judetene ank82 ank82 Buna seara! Am o serie de intrebari si nu stiu cu care sa incep. In primul rand as vrea sa imi raspunde-ti cat se poate de repede la aceasta postare si va ... (vezi toată discuția)
Cum se alege viceprimarul unei localitati? MARIANA CODRUT MARIANA CODRUT buna ziua, doresc sa va intreb cum se alege viceprimarul unei localitati ?? cu ce numar de voturi trebuie sa fie ales din total consilieri alesi ??? votul ... (vezi toată discuția)
Regulamentul de organizare si functionare a unui consiliu local webman_ro webman_ro Vă fac cunoscute cateva prevederi din Regulamentul de org si functionare a unei Consiliul local ..... „Comuna ......... are un viceprimar, ales în ... (vezi toată discuția)