avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN 7912 (Tur-operatori) si Transport turisti cu ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN 7912 (Tur-operatori) si Transport turisti cu microbuz 8+1

Buna ziua

Am infiintat un SRL-D cu activitatea principala 7912 Activitati ale tur-operatorilor, si activitati secundare 7911, 7990

Vreau sa achizitionez un microbuz de 8+1 persoane, cu care sa duc turistii in diferite circuite.

Intrebarile ar fi:
1. Pot desfasura activitatea sub aceste coduri CAEN, sau este necesara adaugarea altui cod (de ex 6023-transporturi terestre de calatori ocazionale)?

Din ce am citit din OUG 109/2005, la Art 2 pct b, nu ar fi nevoie, decat la autoturisme peste 9 locuri

2. Ghidul turistic poate fi sofer? - in timp ce conduce nu-si va exercita rolul de ghid, ci doar la destinatie.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Cod caen prestatori de servicii ContSters251845 ContSters251845 Care este codul CAEN aferent prestatariilor de servicii? (vezi toată discuția)
Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)