M-am casatorit acum un an. si 3 luni. Ca urmare a castoriei sotul meu a obtinut drept de munca in Germania. Am lucrat amandoi acolo, cu salarii egale. Am locuit impreuna. Imediat dupa casatorie a inceput teroarea, sotul meu se comporta ca un schizo paranoid. De un an de zile nu mai sunt om, probabil nu mai am mult si imi pierd mintile. Nu mai ies din casa, nu mai am prieteni.
In tara nu locuim impreuna, el locuieste cu mama si fiul sau, eu cu mama, in apartamentul nostru. Mama mea are handicap gradul 1 si 85 de ani, necesita ingrijire permanenta. In acest moment, telefonul suna incontinuu, daca raspund incep ore de jigniri si delir, pana cand se plictiseste si adoarme. Daca nu raspund, ma acuza ca am amanti. Insa nu la modul "frumos", cuvintele pe care le foloseste descriu scene cu perversiuni sexuale explicite, pe care pretinde ca le practic in mod repetat, ca "m-a vazut" si imi urmez destinul de ... Urla la telefon, pretinde ca i-as fi facut tot ce imi face si mi-a facut el mie - ca mint cu nerusinare desi el este mitoman, ca l-am folosit desi el m-a folosit pe mine, ca i-am furat banii desi el a procedat asa. Aleg sa raspund si sa las telefonul pe masa pana inchide si suna iar. Si asta va dura toata noaptea.
Stiind ca nu ma mai pot intoarce in Germania datorita bolii terminale a mamei mele, i-am spus ca vreau sa renunt la chiria de acolo. El a insistat sa nu renunt, pentru ca se va intoarce el singur si are nevoie de acea casa. Camd am plecat, in decembrie anul trecut, am platit eu, in avans, chiria, internetul ratele la lumina. Iar acum, cand s-au strans datorii....ma santajeaza ca NU VA MAI PLATI nimic, pentru ca il insel si il fur, ma ameninta ca ma va bate si ma va nenoroci, ma va lasa in datorii. Toate astea pentru ca, fara mine, nu se poate intoarce in Germania, nu se descurca. Vrea de fapt (desi pretinde contrariul)sa ma forteze sa imi abandone mama si sa il urmez acolo unde, pe langa serviciul, care trebuie sa fie neaparat impreuna, datorita limbii - nu vrea nimeni sa il angajeze, nu vorbeste si nici nu invata - urmeaza sa ii rezolv toate problemele, ratele, ilegalitatile pe care le face.
M-am gandit sa ma sinucid insa nu o pot lasa asa pe mama, nu mai are pe nimeni. O suna si pe ea noaptea si nu vorbeste. Imi spune lucruri bizare in contextul actual, de exemplu: "esti o ta....ra, ma-ta stie? Poate afla!" Cand joaca teatrul asta face to face da ochii peste cap si face spume la gura. Parca este ...posedat :(. Nu imi vine sa cred ce vad si aud, mai mult foloseste cuvintele mele. Isi provoaca aceste crize, inventand tot soiul de motive. Ma acuza incontinuu.
De cand refuz sa fac sex cu el, atacurile sunt si mai vulgare. Dupa o asemenea criza incepe sa rada si doreste sa faca sex. Il resping evident, pentru ca nu poti lua in brate o panarama nebuna, este scarbos, gura lui murdarita de vorbe si bale nu imi iese din minte!!! Interpretarile pe care le da actiunii mele de respingere sunt incredibile. Se comporta nepotrivit varstei. Ca si cum un golan de 18 ani agresiv si ordinar doreste sa intimideze o eleva de 16 despre care a auzit el ca nu mai e virgina (cine stie ce-o fi si prin cazierul lui!?). Si, in acelasi timp, cum am spus, si-a atins prin santaj mai toate scopurile.
Acum face curse prin tara cu o masina cumparata in Germania la scurt timp dupa casatorie. Firma, un PFA, este pe numele meu. Toate actele, stampilele, sunt la el, toti banii ii revin. Nu vreau bani, nu pretind sa ma ajute in vreun fel, i-am cerut sa ma lase in pace si sa ma lase sa ma intretin. Nu ma lasa. Nu am o clipa de liniste.
Am trait clipe de cosmar si in Germania si aici, in tara. In acest iad traiesc si in prezent. Nu a existat o singura zi in care sa nu fiu obligata sa ascult invective si josnicii, repetate de sute de ori, de mii de ori, indiferent ca era zi sau noapte. Pana la epuizare.
Am descoperit ca si in tara are datorii, amenzi neplatite. Nu plateste de fel. Am mai descoperit ca are un minor in intretinere desi pretindea ca este infiat de mama sa (bunica copiluli)si nu are nici o obligatie. Nu imi permite contact cu familia sa si nici cu prietenii sai. De fapt, acestia par a fi cam tot de aceeasi teapa, iar mama ... sa nu mai discut, este si ea agresiva verbal si fizic. Mai are un frate recidivist, pe care il vorbeste de rau, pe motiv ca l-ar fi atacat cu un cutit. Am aflat insa ca au tinut legatura. Si cand am indraznit sa aflu asta, s-a razbunat, terorizandu-ma spatamani la rand. Asa procedeaza de cate ori il prind cu minciuna si indraznesc sa ii spun in fata.
Cu scuzele de rigoare pentru materialul picant de mai sus, problema mea este ca, in situatia in care eu nu o pot lasa pe mama multe ore singura in casa si o tin departe de realitatea cumplita in care traiesc, cand timpul meu e limitat si situatia din Germania pe muchie de cutit (datorii care ma sperie, pentru ca eu nu am trait niciodata asa! nemernicul nu cred ca va plati vreodata ceva acolo iar eu, ingrijind zi-noapte o batrana care nu doarme mai mult de 4 ore pe zi, ma striga mereu, nu merge, are dureri si crize...nu am multi bani) NU STIU CU CE SA INCEP.
Sotul meu m-a inselat evident cu aceasta casatorie, este un infractor, sociopat, lipsit de empatie, paranoic, schizoid, ba, mai mult...vrea sa ma distruga. Ma uraste, imi vrea raul poate mai mult decat imi dau eu seama.
Unde sa merg mai intai? Cum sa procedez? Are discernamant, face totul cu un scop precis. Cu toate astea, minte si se minte pana face spume la gura, da impresia ca a fost inselat, furat si mintit, batjocorit, folosit, urla cat il tin plamanii ca e victima si "ma va demasca"
Imi este rusine ca acesta este sotul meu. Cum sa incep si de unde ca sa pot scapa din nenorocirea asta penibila? Divort?! Restrictie?! Hartuire?! Sanatate mintala?! trebuie sa il opresc URGENT - face datorii in numele meu folosindu-se de situatia grea in care ma aflu cu mama si lipsa mea de timp. Iar eu ... nu
cunosc suficient legile, nu am mai avut de-a face cu justitia.
Doamna,
Este adevarat ca aveti un PFA, iar toate documentele, stampilele, banii sunt la sotul dvs? Adica, PFA-ul pe numele dvs, iar beneficiile la sotul dvs? Unde v-o fi fost mintea? Imi cer scuze ca spun asta. Asteptati sa va cauzeze prejudicii si sa platiti dvs? De ce nu gestionati dvs situatia? Sotul, daca vroia PFA, de ce nu si-a facut pe numele lui? In fine, incepeti cu recuperarea stampilei/stampilelor, verificati daca aveti datorii, amenzi etc. la finante, sanatate, pensii, faceti o evaluare completa a situatiei. Nu va agatati de scuza cu mama bolnava, faceti-va timp sa va recuperati viata. Nu ii spuneti sotului dvs ce intentionati. Actionati in liniste si cu fermitate. Recuperati-va toate documentele PFA-ului. Dupa ce aveti situatia clara a PFA-ului dvs., mergeti si depuneti plangere la politie impotriva sotului dvs. Nu ii mai permiteti sa va controleze viata.
Da, aveam un PFA fara activitate pana in 2013. Am vrut sa il inchid, pentru ca nu mai locuiam in tara. S-a intamplat RAPID sa moara tata, sa fac succesiunea, sa mostenesc o cota dintr-un apartament si sa se imbolnaveasca mama. In aceasta situatie eu nu mai pot pleca in strainatate. Asa ca m-am decis sa il folosesc pe codul caen principal. Atunci a intervenit sotul meu, a insistat sa adaug activitatea de transporturi si am facut acest lucru din decembrie. A facut si cateva curse. beneficiarii suna ca nu se poate comunica cu el, urla, tipa, jigneste. El imi da zeci de telefoane pretinzand ca TOTI sunt excroci.
Da, incerc sa il inlatur si sa ii iau actele, dar nu este posibil fara a intra in conflict cu el. Nu va renunta la victima sa asa usor, in nebunia lui, va juca si ultima carte (care o fi aia?!). Starea lui psihica s-a inrautatit peste masura, este intr-o criza fara sfarsit, simte pericolul, stie ca ramas singur va cadea. Toata ura lui se indreapta acum impotriva mea, consideranadu-ma vinovata de toate. Sunt inamicul sau numarul 1, eu il pot demasca.
Un noroc ar fi sa ... prinda el o alta victima in plasa si sa imi ofere un moment de respiro. Cat timp e singur si nu gaseste o alta cale nu scap de el.
Mama nu este o scuza. Va veni si o va teroriza si pe ea. Este suficient sa faca asta o data si o pierd. Am un mare slabiciune in ceea ce o priveste, nu vreau sa traiesc in minte cu imaginea mamei mele facand infarct din cauza psihopatului asta. Nu am fost aproape nici la moartea tatalui meu desi aveam atatea sa ne spunem....
Ar trebui sa anunt undeva ca sotul meu face crize? Un medic psihiatru? Am vreo sansa sa obtin un ordin de restrictie? Il pot obliga sa faca un control?
Unde va tine actele PFA-ului de nu aveti si dvs acces la ele? Pentru ca daca dvs nu aveti acces la ele, sotul face ceva ilegal. L-ati angajat in PFA? Luati-le pur si simplu! Dupa asta puteti demara procedura pentru divort. Asta e! Tebuie sa incepeti daca nu doriti sa perpetuati aceasta stare. Daca nu locuiti impreuna iar nu pricep de ce sunt actele PFA-ului dvs si stampila la el. Aveti proces verbal incheiat cu sotul dvs ca i-ati predat stampila? Poate face orice traznaie in documente, pune stampila si raspundeti dvs. Faceti plangere la politie ca v-a furat stampila si documentele PFA-ului. Dati-ne mai multe detalii pe aceasta tema.
Actele firmei sunt la el (in copie), stampila la fel. Masina este pe numele meu si inchiriata pe firma. Iar el e in masina, face transporturi, ia curse, taie chitante, trimite facturi, incaseaza bani. Ceva bani mi-au venit mie prin banca si i-am dat, insa foarte putin in raport cu ce a incasat, suma nesemnificativa. De ei s-au cumparat credite pentru bursa de transport. Initial i-am luat eu curse, vreo doua sau 3, insa m-a eliminat, sub pretextul ca "AM FACUT GRESELI MARI". Abera desigur, a facut scandaluri cumplite, din motive inventate - in realitate ceea ce povestea ca s-ar fi intamplat la acele curse nu este real, am sunat beneficiarii si e totul ok, el si-a incasat si banii.
I-am cerut sa se angajeze in PFA si de atunci a "disparut", e ba la Costanta, ba la Oradea si se preface ca nu gaseste curse pentru acasa. A venit de doua ori in oras, dar noaptea si pentru scurt timp. A mers acasa la mama si copil. Se preface ca e foarte suparat pentru ca nu ajunge acasa. Ultima data mi-a spus ca a decis sa vanda masina. Are si toate actele masinii. Prin intimidarile de acum urmareste probabil sa ma determine sa semnez vreun act de vanzare cumparare. Cand este agresiv nu o face fara un scop clar. Deci, vrea sa obtina ceva ce nu i se cuvine.
Stampila? El a comandat-o, la el este. in mod misterios a disparut cea de-a doua stampila, cea veche, despre care pretinde ca este in Germania desi?!. Mhm...
In prezent santajeaza indirect: daca nu ma lasi in pace, nu platesc chiria in Germania si este casa pe numele tau! Iti fac probleme si datorii si tu nu poti pleca, nu ai cu cine iti lasa mama! Pana inteleg nemtii asta esti buna de plata. M-a amenintat si direct: "am sa te nenorocesc, te voi umple de datorii! Pentru ca m-ai furat, m-ai folosit si ma inseli" Aiureli. Este chiar invers.
Cam asa. In mama sa nu am nici un suport, este la fel. Se multumeste ca scoate in sfarsit ceva bani de la el si nu se sinchiseste cum ii obtine. E obisnuita sa rupa ceva bani de unde poate, chiar daca sunt proveniti din furt spre exemplu. A lasat-o si pe ea cu datorii si cu un copil in plasament familial pe cap. Acum se lauda peste tot ca fiul ei a reusit in Germania. Pe mine ma face c...a. Mda... Am facut eu o investigatie la protectia minorului pentru copil si a aflat.
Urla sus si tare ca nu are nicio obligatie fata de mine si ca suntem fiecare cu banii lui. Chiar incerca sa ma convinga ca am semnat un act in acest sens "Fa nebunoooo, nu mai stii ce ai semnat!". Nu am semnat nimic in acest sens, desigur. El este cu banii, eu cu paguba.
Am reusit cu greu sa dau de sotul meu. Imi spune ca are o cursa si ca nu ma intereseaza unde este. Comenzile de transport se pare ca sunt directionate in mailul sau. Imi mai spune ca face ce vrea, ca masina ii apartine si ca eu nu am nici un drept. Imi va da stampila cand are timp.
Este weekend si nu stiu ce efect ar avea daca sun la politie cerand returnarea actelor si a masinii. Ar iesi un intreg circ, presupun. Nu-mi da de ales decat sa astept pana luni. E clar ca nu imi va returna ceva de bunavoie. E hotarat sa faca ce vrea el. :oops:
Am aflat acum si altceva acum, mult mai urat si degradant. El si mama sa au terorizat-o pe mama copilului imediat dupa nastere. Nu imi vine sa cred..aceleasi metode, aceleasi cuvinte, aceleasi acuzatii absurde. Singura diferenta ar fi ca despre mine nu a urlat niciodata ceva de genul "nenorocito, bolnavo psihic, te-a violat tac-tu, c...o, te-a violat, ti-a placut nu?" ?! cum a facut cu mama copilului. Are o imaginatie bolnava. Este cumplit ce ii poate trece prim cap. Imi vine sa cred ca individul asta a fost abuzat.
Cu ajutorul tatalui si la sfatul unui medic psihiatru femeia asta a fugit in lume, dupa ce a batut-o el, a urmarit-o peste tot, i-a batut tatal, etc. Si-a abandonat baietelul mai mic de 3 ani.
Simit ca mi se face rau. Ce am putut auzi...cum de nu m-am trezit mai devreme.. Ce bestii de oameni. Astia nu merita lasati sa scape usor. Tare i-as face-o nemernicului. Sper sa am puterea sa il trimit acolo unde ii este locul. Incredibil!
Internare
ContSters452501
Daca o persoana are varsta de 22 ani,care este dreptul alteia,in special parinti, de a o interna intr un spital de neuropsihiatrie, pe motiv ca a fost pana la ... (vezi toată discuția)