avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Brevet pentru deschidere bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Brevet pentru deschidere bar

Buna seara! Sunt intr.o situatie care ma framanta si doresc sa aflu cateva informatii. Impreuna cu familia mea ,dorim sa ne intoarcem in tara si sa deschidem un mic cafe.bar . Vreau sa stiu fiecare pas care trebuie facut plus daca e obligatoriu ca cel care deschide firma ,sa aibe acel brevet ! Va rog sa ma ajutati,n.am nici o idee cum functioneaza in tara ! Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Osim - rețete clătite leader.olt.florentinac leader.olt.florentinac Buna seara, Doresc sa deschid un stand unde se fac clatite. Am gasit niste retete foarte gustoase la altcineva :) . Firma respectiva are numele inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de turism emilia73 emilia73 Doresc sa infiintez o agentie de turism.Am brevet de manager pentru o agentie detailista, dar sunt si economista.Eu lucrez in alta parte, loc de munca la care ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene gradinita Georgiana Radu Georgiana Radu Buna seara, Doresc sa înființez o grădinița/ creșă in mediul rural si ma interesa sa imi spuneti daca se pot accesa fonduri europene? Multumesc! (vezi toată discuția)