avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare cladire cu teren de catre firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare cladire cu teren de catre firma

Buna ziua,cum imi pot vinde cladirea si terenul aferent de la firma mea catre mine ca persoana juridica,fac factura fiscala si act de vanzare-cumparare la notar,si cu ce cota de tva,facturez?mentionez ca initial cladirea a fost achizitionata de firma tot de la mine ca persoana fizica,cu ceva ani in urma,si daca o pot cumpara acum la un pret mai mic decat cel din evidenta contabila,.Este obligatoriu sa facturez la vaoarea din contabilitate cu tva 24%?sau cu 5%?,multumesc pentru intelegere!

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil societate comerciala ovidiu95 ovidiu95 Detin un imobil pe societate comerciala al carui asociat unic sunt. Valoarea contabila actuala conform unei evaluari din 2008 este de 400.000 lei. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Tva 0 sau 24% pentru vanzarea de catre o persoana juridica a unei cladiri de locuit si a terenului aferent? Emil P Emil P Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare: O persoana juridica vinde catre persoane fizice o cladire de locuit ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament societate comerciala Nicoletapantazi Nicoletapantazi Buna ziua, se vinde un apartament achizitionat in 2007, s-a facut contractul de vanzare cumparare la notariat si o factura fiscala pentru avans de 10000 eur ... (vezi toată discuția)