avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Calcul salariu incadrare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Calcul salariu incadrare functionar public

Buna ziua
In urma sustinerii examenului de ocupare a functiei publice de inspector, grad profesional debutant in cadrul unei primarii din mediul rural, s-a dispus numirea in functia publica de executie de inspector, nivel studii S, clasa I, grad profesional debutant, gradatia 5, clasa de salarizare 33. Salariul brut de baza stabilit este de 850 de lei in conditiile in care am 23 de ani de vechime in munca . Mi s-a comunicat ca vechimea in munca este inclusa in acest salariu . Doresc sa aflu daca aceasta incadrare a fost facuta corect, deoarece dispozitia de numire este destul de recenta si am inca posibilitatea sa o contest in termen. Daca ma poate ajuta cineva cu raspuns, multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Trecere de la contractual la functionar public baza baza Sunt angajat in campul muncii din anul 1985 , din august 1997, lucrez la o primarie,ca persoana contractuala, in functia de referent cultural , gradul I( ... (vezi toată discuția)
Avansare functionar public ContSters146176 ContSters146176 Buna ziua, Sant functionar public,studi superioare,in ultimi 2 ani am calificative de ft.bine,sant incadrat ca inspector,grad profesional asistent,gradatia ... (vezi toată discuția)