avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Clasa de salarizare pentru bugetari
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Clasa de salarizare pentru bugetari

Buna ziua , doresc sa cunosc modul de calcul final al salarizarii respectiv salarul de baza, dupa legea 284/2010 pentru functia de sofer I (in cadrul DSP) din anexa ,pentru " Alte functii comune din sectorul bugetar" , daca am 46 de ani cu o vechime in munca de peste 25 de ani. Daca pentru acest post clasa de salarizare este 15 cu un coeficient de 1,41 , iar ca NOTA: in anexa
"La clasa de salarizare se adauga maximum 9 clase de salarizare corespunzatoare transelor de vechime in munca. "
Care este formula finala de calcul (cum arata ea) si dace se mai adauga coeficientul clasei de vechime 5 si care este valoare de referinta pentru aceasta lege?. Va multumesc, cu stima Calin

Alte discuții în legătură

Ce este coeficient de salarizare? ce este clasa de salarizare?convertibilitate? gusterita gusterita dupa noua lege a salarizarii cum este de exemplu clasa 50 ? ce coeficient ii corespunde? ce valoare are conform legii de salarizare clasa 50 in administratie? (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza vechimea in munca ? logofatu logofatu Buna ziua, Cum se calculeaza sporul la vechimea in munca la peste 20 ani ? \\" (2) Clasele de salarizare şi coeficienţii prevăzuţi in anexe pentru ... (vezi toată discuția)
Calcul spor de vechime kanshiramni kanshiramni Buna ziua Lucrez ca referent la o primarie, am trecut la spor de vechime de 15% doar in harti ..... deoarece mi se spune de catre contabila ca salarul meu ... (vezi toată discuția)