avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcere din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcere din CCC

Buna ziua
Anul acesta colega mea se intoarece la munca dupa doi ani de crestere a copilului(in acest timp eu i-am tinut locul).Deoarece situatia firmei nu mai e pe roze din doua posturi nu a mai ramas decat unul.Cine va ramane pe post eu sau ea?
Atat eu cat si ea avem contracte de munca pe perioade nedeterminate cu aceeasi functie.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mirelaionesu , utilizator 11:28, 10 Aprilie 2014
Depinde care post din cele doua a fost desfiintat: al dvs. sau al colegei care se afla in CCC.
Buna ziua Atat eu cat si colega mea avem aceeasi functie(contabil).Ea a ocupat prima acest post,eu venind la o jumatate de an dupa ea in firma.Cum se procedeaza ultimul venit este primul plecat atunci cand va veni ea la munca din CCC?
Nu stiu care post a fost desfiintat,dar cum este corect.
Multumesc anticipat.
1. Seful compartimentului respectiv trebuie sa hotarasca pe care o concediaza.

2. Colega care va veni din CCC nu poate fi concediata timp de 6 luni (OUG 111/2010).
Criteriile avute in vedere pentru stabilirea ordinii de prioritate la concediere ar trebui sa fie reglementate in reg.intern al angajatorului, si/sau in contractul colectiv de munca aplicabil.
Buna ziua
Dupa doi ani de CCC firma e obligata sa te primeasca pe acelasi post?
O zi buna.

Alte discuții în legătură

Revenire din cic mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua, Va rog sa mi spuneti ce se intampla in cazul in care la revenirea din CIC postul meu nu mai este disponibil ( este alta persoana angajata ). ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii are angajatorul cand revin din ccc? carmengoth carmengoth buna. am si eu o nelamurire privind conditiile reinceperii activitatii dupa terminarea ccc. postul meu de munca figureaza la o agentie a unei bancii. este ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din concediu crestere copil Adriana2000_2012 Adriana2000_2012 Buna ziua, In luna noiembrie as vrea sa ma intorc la serviciu dupa concediu de crestere copil de pana la 1 an, insa, din cate am auzit, seful vrea sa ma ... (vezi toată discuția)