avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acordul tacit, recunoastere tacita!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acordul tacit, recunoastere tacita!

<<Imi cer scuze domnului ........P. pentru faptul ca nu am folosit cuvantul corect pentru infractiunea pe care dumnealui a comis-o, şi am spus impropriu ” delapidare”. Totodată îl rog să specifice el în baza carui articol a fost condamnat.>>
Aceste scuze au fost publicate de mine la 15 noiembrie 2011, ca urmare a cererii exprese a celui care ma ameninta cu un proces ce avea sa dureze ani de zile
Oare faptul ca nu a răspuns intrebarii mele nu înseamnă o recunoastere tacita a faptei?
In noiembrie 2013 raspunzand unor intrebari din cadrul unui forum de partid, am spus: " Nu pot avea un dialog civilizat cu domnul P. pentru ca anterior i-am reprosat faptul ca a ispasit o pedepsa pentru delapidare, aceasta in contextul moralitatii sale in vederea candidaturii sale la funcţia de primar "(15 ani condamnare 1, 6 ani executat).
Acum, folosindu-se de acel articol cu scuzele, mi-a intentat proces de calomnie si insultă, sustinand ca afirmati mea facuta in 2013 este facuta cu rea intentie. Eu consider ca lipsa unui răspuns la intrebarea mea din 2011, este o recunoastere a faptului ca totusi afirmatia mea de atunci a fost adevărată, deci procesul nu trebuie sa mai aibă loc. Avocatul meu nu ma poate consilia, fie din necunoastere fie din alte motive.
Doresc să mă apăr singur până voi găsi pe altcineva competent
Multumesc anticipat
Don Quijote:)

Alte discuții în legătură

Dosar penal injurii/calomnii pe internet stelian222 stelian222 Buna ziua! Astazi am primit o citatie de la Parchetul de pe langa judecatoria orasului de domiciliu (nr dosar 601/P/2014) fiind chemat in [b]calitate[/b] ... (vezi toată discuția)
Calomnia si insulta reincriminate? Manole Dumitru Manole Dumitru Calomnia, injuria si insulta au fost introduse din nou in Codul Penal, ca infractiuni? Ca fapte pedepsite de legea penala? (vezi toată discuția)