avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ocuparea unui post prin concurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ocuparea unui post prin concurs

Buna ziua!

De curand am participat la un concurs pentru ocuparea unui post in cadrul firmei in care lucrez. Am trecut de toate probele fara probleme, iar la interviu m-i sa spus ca m-am descurcat perfect si am fost selectat pentru ocuparea acestui post. Problema e ca este vorba de un singur loc, iar in prima zi de lucru am constatat ca nu am fost singurul care a trecut de probe, mai era un coleg in aceeasi situatie cu mine. Am fost chemati la o discutie cu seful departamentului de care apartine locul de munca, iar acesta ne-a spus ca urmeaza trei luni de zile in care va trebui sa demonstram ca suntem capabili sa ocupam postul, iar la sfarsitul acestor trei luni doar unul din noi va ocupa postul, parctic este vorba de o proba de lucru pe o perioada de trei luni. Spuneti-mi, va rog, este normal sa mai fiu supus la o proba de lucru pentru un post obtinut prin concurs? Parerea mea ca tebuia sa fiu anuntat de la inceput care sunt conditiile. In cazul in care nu mai vreau sa raman pe acest post, am dreptul sa ma intorc pe postul anterior? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Conflict de munca...exista vreo solutie? Sleipnir23 Sleipnir23 Buna ziua, Lucrez de 5 ani la o companie de asigurari. Acum 3 luni postul pe care il ocupam s-a desfintat din cauza unei reorganizari si din 12 persoane ... (vezi toată discuția)
Concurs recrutare Iliescu Crant Iliescu Crant Pentru a putea participa la un concurs pentru un post intr-o institutie publica este necesara indeplinirea mai multor conditii printre care si vechimea in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)