avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebare alocatie de hrana copil cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebare alocatie de hrana copil cu handicap

Fetita mea, in varsta de 2,10 luni face terapie gratuit, in cadrul unui proiect incheiat intre o institutie de stat si o fundatie. Mentionez ca este incadrata intr-un grad de handicap mental, iar terapia o face zilnic, 2-3 ore, intr-un centru de recuperare. Am auzit ca, copii care nu beneficiaza de hrana la aceste institutii ar putea beneficia de o alocatie de hrana. Rugamintea mea este sa-mi precizati daca pot beneficia de acest ajutor, in baza carei legi si unde trebuie sa ma adresez? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Mai pot beneficia de alte drepturi in afara de cele oferite de stat pentru buna crestere a copilului cu dizabilitati? AndreeaAndreas AndreeaAndreas Buna ziua.Baietelul meu in varsta de 2 ani si9 luni a fost diagnosticat in urma cu o luna cu autism atipic(diagnostic principal) si retardare ... (vezi toată discuția)
Drepturi pentru copil cu handicap edelweiss67 edelweiss67 In masura in care se poate va rog din suflet.... spuneti-mi de ce drepturi beneficiaza un copil de 11 ani cu autism infantil, retrad grav si epilepsie, inscris ... (vezi toată discuția)
Epilepsia este un handicap? Magdallenne Magdallenne Buna ziua! Mă numesc Ana și as dori sa știu dacă epilepsia este un handicap. Am o fetiță de 5 anișori și de anul trecut a fost diagnosticata cu ... (vezi toată discuția)