avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum imi pot aduce copilul in tara?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum imi pot aduce copilul in tara?

Locuiesc in Spania impreuna cu sotul si cu baietelul de 3 ani. Ne-am casatorit in Romania, avem domicilii diferite in Romania si rezidenta in Spania. Mentionez faptul ca sunt casnica, nu am loc de munca. Vreau sa divortez, datorita certurilor si neintelegerilor pe care le avem deja de multa vreme. Certurile au loc in fata copilului, iar eu nu mai vreau sa permit acest lucru. Anul trecut in septembrie am fost in Romania si i-am propus sa divortam, dar m-a convins sa ma intorc aici sa incercam sa remediem situatia. Lucrurile nu au evoluat in bine. Acum cand i-am propus din nou sa divortam, nu vrea sa ne intoarcem in tara si imi spune tot timpul ca micutul ramane cu el. (chiar ma ameninta ca decat sa ramana fara copil mai bine ma omoara). Eu aici nu mai rezist, sunt in pragul depresiei. Daca as pleca cu copilul ma poate acuza de rapire sau asa ceva? (pentru a iesi din Spania cu copilul, nu am nevoie de imputernicire din partea lui) Cum sa procedez corect?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2014
dddee, utilizator

Alte discuții în legătură

Urgent - acuzație de răpire internațională de minor Roxanakayan Roxanakayan Buna ziua In anul 2015 m am căsătorit cu un cetățean iraqian , căsătorie efectuată in Romania si am plecat amândoi in Uk . In urma căsătoriei cu ... (vezi toată discuția)
Am plecat cu copilul în spania, tatăl copilului fiind arestat Ariaaa Ariaaa Bună , am și eu nevoie de răspunsuri de la specialiști, deoarece de la vecini a început sa ma doara capul .. Eu cu fostul meu soț (încă suntem ... (vezi toată discuția)