avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere case schimb valutar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere case schimb valutar

Buna ziua, suntem un IFN cu activitate de amanet. Am dori sa stim daca in locatiile in care ne desfasuram activitatea putem desfasura si activitate de schimb valutar, cu mentiunea ca pt schimb valutar infintam alta societate?

Alte discuții în legătură

Preluare contracte amanet de la o alta societate IVAN ALINA IVAN ALINA Buna ziua. Suntem un IFN cu activitate de amanet. Dorim sa preluam de la un alt IFN o parte din contractele de amanet active .Am dori sa stim daca aceasta ... (vezi toată discuția)
Infiintare casa schimb valutar creatza_70 creatza_70 Buna ziua! Societatea la care lucrez are ca obiect principal de activitate transport feroviar - cod CAEN 4910. Cum in actul constitutiv avem si codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 70/2015 ADragos ADragos Buna ziua , as dori sa stiu daca legea 70/2015 se aplica la casele de amanet si schimb valutar, referitor la platile catre persoanele fizice pentru produsul ... (vezi toată discuția)