avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate inactiva
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate inactiva

Am o societate cu cineva dar nu mai "avem piata" de trei ani. Platim la fisc impozit pe sediu inca si pe zona atelerului (servicii pentru imobiliare). Nu avem datorii la stat, fisc (speram intr-o revigorare, dar cu taxarea din ultimii doi ani nu prea avem piata). Suntem numai noi doi, proprietari si ai terenurilor.
Intrebare: Putem vinde terenurile cu constructiile aferente altui investitor, interesat, desi nu mai avem activitate productiva de trei ani ? Evident ca o vom radia de la R.C. in momentul in care stabilim contractul de vanzare cumparare.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 14 Aprilie 2014
mariusborza, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare activ firma Lia Gradinariu Lia Gradinariu Sunt asociat unic la un SRL si as dori sa vand un teren care este achizitionat pe firma. Vanzarea este purtatoare de TVA sau e "scutit fara drept de deducere"? ... (vezi toată discuția)
Codul fiscal gorbanescu ramona gorbanescu ramona multumesc pt ca ati citit si ati si raspuns cu lux de amanunt mesajului meu .nu stiu daca trebuia sa specifc dar, terenul este intravilan agricol .asta unu ... (vezi toată discuția)
Taxe la vinzare cumparare nicolae242 nicolae242 buna ziua ma numesc manea nicolae si as avea si eu urmatoarea problema: fratele meu vrea sa-mi vinda o bucata de teren cu 2 camere pe ea printr-un contract de ... (vezi toată discuția)