avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... PNDR 2014 - 2020: Primele Ghiduri ale Solicitantului ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

PNDR 2014 - 2020: Primele Ghiduri ale Solicitantului in consultare publica!

14 aprilie 2014
APDRP a publicat spre consultare publica Ghidurile Solicitantului pentru Masura 121 – Ferma de familie si Masura 121 – Modernizarea exploatatiilor agricole. Reprezentantii APDRP au declarat faptul ca se are in vedere lansarea acestor linii de finantare in mai 2014.

Aceste noi sesiuni de depunere de proiecte vor fi organizare in conformitate cu prevederile tranzitorii din Regulamentului (UE) NR. 1310/2013, in care la art.3 se fac precizari legate de posibilitatea organizarii unor astfel de sesiuni inainte de aprobarea noului program de dezvoltare rurala 2014 – 2020.

Sugestiile si comentariile pot fi transmise la promovare@apdrp.ro in termen de doua saptamani.


Sursa: APDRP

Alte discuții în legătură

Un apel de proiecte pe masura 121 „modernizarea exploatatiilor agricole” dedicat fermelor de familie va fi lansat in luna iunie! Daniela Bolog Daniela Bolog 26 aprilie 2013 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale urmeaza sa lanseze, incepand cu mijlocul lunii iunie, o sesiune de depunere proiecte pentru ... (vezi toată discuția)
Masura 121 MariaAle MariaAle Oare m-ar putea ajuta cineva sa imi dea un sfat? Ce imi recomandati sa infiintez pentru a accesa masura 121? Mentionez ca locuiesc in mediul urban, insa detin ... (vezi toată discuția)
Apdrp a publicat 6 proiecte model pentru fermierii interesati sa acceseze masura 121! Daniela Bolog Daniela Bolog Pentru a veni in sprijinul fermierilor interesati sa acceseze Masura 121 „Modernizarea exploatatiilor agricole” (deschisa in perioada 25 iunie ... (vezi toată discuția)