avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de mediu

Buna Ziua!
-detin un microbuz cu 12 locuri ,cumparat de la o persoana fizica cu handicap,care a fost scutit de plata taxei de mediu acum 5 ani ,cand microbuzul a fost achizitionat din strainatate,intrebarea mea este: daca eu pot sa transform microbuzul in autoutilitara inainte de inscrierea in circulatie si daca voi mai achita taxa de mediu aferenta microbuzului sau utilitarei?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2014
hds_liviu, utilizator

Alte discuții în legătură

Transcrierea unui automobil cu taxa neplatita. Hevesiiosif Hevesiiosif Buna ziua. Sunt persoana cu handicap grav,doresc sa achizitionez un autoturism inmatriculat in tara fara plata taxei,fiind inmatriculat de catre o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in legatura cu taxa auto persoana handicap. FronescuAdrian FronescuAdrian Buna ziua de curand am achizitionat o masina si am si adaptat-o pentru handicapul meu cu toate ca masina e automata si eu nu am piciorul stang nu inteleg de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap delysid delysid Dupa cum spune OUG 9/2013: Art. 3. (1) Timbrul se aplică pentru autovehiculele din categoriile M1, M2, M3 şi N1, N2, N3, astfel cum sunt acestea ... (vezi toată discuția)