avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Fisa medicala pentru prelungirea valabilitatii ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Fisa medicala pentru prelungirea valabilitatii permisului de conducere

Buna ziua!Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie!Trebuie sa-mi fac Fisa medicala ,pentru prelungirea permisului auto.Lucrez in Bucuresti si nu sunt liber decat sambata. Cunoaste cineva o clinica in Bucuresti,care elibereaza aceste fise medicale si sambata (evident ,si cu consultatiile de rigoare)?Va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:46, 11 Aprilie 2015
Gasiti lista unitatilor medicale din Bucuresti care efectueza analize medicale ptr permis aici

[ link extern ]
Multumesc!Dar nu gasesc orarul acestora.Probabil nu e niciuna care e deschisa si sambata?!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Aprilie 2014
lazaroiunicole, utilizator
Cele private au in mod sigur program si sambata.

Fiecare unitate are nr de telefon si va puteti informa.

Puteati gasi lista si pe net daca faceati o simpla cautare pe goooogle.
Am tot cautat.Cert e ca, cele care au program si sambata,si am gasit vreo doua,nu elibereaza fise medicale.Oricum,multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Aprilie 2014
lazaroiunicole, utilizator
Puteti sa-mi spuneti daca aceste analize sunt suportate de Casa de Asigurari de Sanatate sau trebuiesc platite?

Alte discuții în legătură

Permis auto ...( expirat? ) ContSters179589 ContSters179589 Buna ziua, Am o amica,care detine permis auto din Dec.1994. Acest permis este de tip vechi,si din neglijenta nu l-a schimbat,avind insa o ultima viza ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto, vizita medicala Bogdan62 Bogdan62 urmeaza sa-mi expire permisul auto,in luna august;vreau sa-l preschimb zilele acestea ,este obligatorie vizita medicala? (vezi toată discuția)
Avizul medical si fisa de aptitudini opreaflorin044 opreaflorin044 Buna ziua.In legatura cu un aviz medical de siguranta circulatiei.Sunt angajat la doua firme pe postul de sofer,iar una dintre firme are contract cu un centru ... (vezi toată discuția)