avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recomandare infiintare forma juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recomandare infiintare forma juridica

Buna seara,
As vrea un sfat de la dvs.
Pentru un student care produce si comercializeaza obiecte hand made care este cea mai avantajoasa forma de organizare? (PFA, II, SRL etc - astept sugestii)
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Forma de organizare avantajoasa pentru productie si comercializare de produse hand-made emilia b. emilia b. Buna ziua! Doresc sa produc si sa comercializez o serie de produse hand-made (imitatii bijuterii si accesorii din Fimo si materiale similare, cadouri pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa sistem real, pfa norma de venit sau alta forma de organizare? emilia b. emilia b. Buna ziua! Doresc sa produc si sa comercializez o serie de produse hand-made (imitatii bijuterii si accesorii din Fimo si materiale similare, cadouri pentru ... (vezi toată discuția)
Confectionez bijuterii- pfa, ii, srl ? care mi se potriveste? Kata Kata De multi ani confectionez bijuterii hand-made, m-am avansat foarte mult in technici si modele... m-am gandit sa incep sa vand pe internet creatiile mele... ... (vezi toată discuția)