buna seara, sunt victima unui accident rutier. treceam strada pe trecerea de pietoni semnalizata corespunzator si m-a lovit un conducator auto. m-am ales cu o ruptura la oasele gleznei soldata cu o operatie de fixare a unui surub si repaus de 6 sapt pana la o noua vizita la medic. politistul care ancheteaza cazul m-a declarat victima pe loc in urma anchetei la fata locului si a discutiei cu martorii prezenti. am scos certificat medico legal si am 55 zile de recuperare. inculpatul momentan nu isi recunoaste vina si nu coopereaza. cum imi pot recupera plata operatiei facute, a operatiei viitoare de scoatere a surubului si a medicamentelor? care este procedura? pot beneficia de suma de la rca-ul invinuitului? ce suma anume si in ce conditii? va rog sa ma ajutati. multumesc anticipat
Daune din accidente
Hcom
Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
adinaT
In data de 26.08.2009 traversand spre statia de tranvai In zona Stefan cel Mare, dar prin loc nepermis am fost lovit de o masina care venea pe linia de tranvai ... (vezi toată discuția)