avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii functionare

Buna ziua, tocmai am infiintat un SRL si as vrea sa stiu de ce fel de autorizatii imi trebuie, am cautat pe internet dar ce am gasit nu mi se pare de actualitate si nu vreau sa incep gresit. Mentionez ca firma are codul caen 7112- Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Va multumesc anticipat, o zi buna.

Alte discuții în legătură

Cod caen consultanta amenajari, proiectare etc. AndreaL AndreaL Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un SRL, care sa aiba ca obiect de activitate servicii de proiectare. In acelasi timp, as vrea sa pot factura si servicii de ... (vezi toată discuția)
Pot trece activitate secundara cod caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand i.i. ? dan.b dan.b Pot trece activitate secundara cod Caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand I.I. ? Am infiintata o intreprindere individuala cu cod Caen ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru aparatura pauld pauld Buna ziua, Am doua intrebari: 1. Se dau fonduri unui PFA, persoana autorizata cadastru, pentru cumpararea de echipamente ? 2. Daca detin un SRL cu ... (vezi toată discuția)