avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri guvernamentale sau europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri guvernamentale sau europene

Am un SRL-D - Cabinet stomatologic situat in mediul urban, am 32 ani si as vrea sa stiu daca pot accesa fonduri guvernamentale sau europene nerambursabile, pentru a-mi putea moderniza cabinetul stomatologic. Daca da, unde ma pot adresa?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 11:22, 7 Mai 2014
Din pacate singura sesiune care este deschisa este acum pentru programul tineri debutanti. Prin acest program puteti accesa maxim 10000 euro reprezentand maxim 50% din valoarea eligibila a proiectului. Detalii despre acest program cititi pe site:
[ link extern ] /
Pentru alte detalii sau nelamuriri luati legatura cu OTIMMC de care apartine judetul in care va desfasurati activitatea.
Degeaba depuneti acum la programul tineri. Deja au fost depuse de 3 ori mai multe proiecte decat pot finanta si se merge pe principiul primul venit, primul servit.
In data de 30 aprilie Guvernul a adoptat modificarea OUG 6 privind varsta maxima, de 35 de ani, pentru a permite accesul intreprinzatorilor la facilitatile acordate prin inlocuirea in textul legislativ a sintagmei „intreprinzatori tineri” cu sintagma „intreprinzatori debutanti in afaceri"
Dosarele sunt inca in evaluare si este posibil ca dintre dosarele depuse sa fie retrase, este posibila si renuntarea pe parcurs, la fel cum este posibil ca sa se majoreze bugetul.

Consider ca nu s-ar fi eliminat aceasta conditie daca se considera ca nu pot sa finanteze acest program. Anii trecuti au fost de asemenea depuse mult mai multe dosare decat se prevedea si sesiunea s-a inchis in noiembrie.
Bugetul este de 21.000.000 lei, adica 4.666.667 euro. Daca avem 467 de dosare a cate 10.000 euro/dosar inseamna ca s-a epuizat bugetul. Din primii 467 care au depus nu vor primi toti dar nici nu vor fi respinsi asa multi incat sa primeasca numarul 1200.

Eu am depus in noiembrie 2012 si dosarul a fost acceptat in afara bugetului. In 2013 am depus iar, imediat ce s-a deschis si am reusit sa primesc fondurile.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2014
Alexandru Arsu, Contabil
Felicitari!
Incurajez demersurile pentru a depune un plan de afaceri acum, in luna mai, nu in noiembrie.
Decizia ii apartine utilizatorului.

Alte discuții în legătură

Obtinere fonduri pentru srl d monii23 monii23 in noiembrie s-a deschis SRL-d, are 1 angajat, cand si unde se depune documantatia pentru a beneficia de cei 10.000 de lei? si ce mai trebuie sa stim referitor ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma tanar pana in 35 ani cornelteusdea cornelteusdea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca mai este de actualitate oferta pentru tinerii care au pana in 35 ani si vor sa deschida o afacere,mai ... (vezi toată discuția)
In mediul urban ce fonduri nerambursabile pot acesa? inchiriez2012 inchiriez2012 sunt interesat de ce programe cu fonduri nerambursabile in mediul urban se pot accesa in 2013?? si daca programul \\"Programul pentru stimularea înfiintarii ... (vezi toată discuția)