avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Subventie pentru comision contragarantare credit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Subventie pentru comision contragarantare credit

Buna ziua, ma poate ajuta cineva, va rog cu o monografie pentru inregistrarea subventiei cu caracter ajutor de minimis primit . Am primit informarea ca ni s-a acordat un ajutor minimis in valoare X pentru subventionarea comisionului de contragarantare a unei linii de credit. Acest ajutor consta in reducerea procentului comisionului de garantare dar care nu se vireaza firmei in cont si care trebuie evidentiat in contabilitate. Am considerat ca inregistrarea contabila este 445=741 dar cum se va solda contul 445 daca suma nu se va incasa efectiv? soldul contului reprezinta subventii de incasat. Va rog mult o parere care ar fi tratamentul contabil corect. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Monografie contabila ajutor minimis obtinut de la ministerul fondurilor europene dumbravaluminita dumbravaluminita Societatea a obtinut un imprumut nerambursabil de tipul ajutorului Minimis, pentru plata salariului angajatului absolvent 2014. Ajutorul va fi acordat lunar, ... (vezi toată discuția)
Dobanda subventionata fngc anita10 anita10 Buna ziua, suntem un SRL si am primit informarea de la FNGC cu suma acordata ca ajutor minimis de contragarantare a unei linii de credit contractate la o ... (vezi toată discuția)
Subventie - urgent!!! va rog!!! ana_abo ana_abo In aprilie 2010 am primit subventie de la APIA pentu teren agricol cultivat in 2009, se constata acum in septembrie ca s-a incasat cu 450 lei mai mult, deci e ... (vezi toată discuția)