avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Import masini second-hand din Elvetia?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Import masini second-hand din Elvetia?

Buna ziua,

O firma importa masini second-hand din Elvetia, la vama plateste TVA. Am voie sa imi deduc acest TVA? Il inregistrez in 390, dar in 300 (pe ce rand)?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Factura din elvetia STOICA MADALINA STOICA MADALINA Buna ziua. Pe ce rand inregistrez in decontul 300 o achizitie din Elvetia (in afara UE)? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare masini second-hand CAPBUN CAPBUN Buna ziua, - as dori sa stiu daca pentru achizitiile intracomunitare de masini second-hand trebuie depus si decontul special de tva 301, eu am depus pana acum ... (vezi toată discuția)
Import auto elvetia Dysco04 Dysco04 Buna ziua, urmeaza sa achizitionez din Elvetia un autovehicul second hand, de la o persoana fizica(sora mea). Voi scoate formularul Eur1 (fiind produs in UK) ... (vezi toată discuția)