avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Impozit cladire - valoare gresita
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Impozit cladire - valoare gresita

Buna ziua,

Doresc sa construiesc o casa de lemn in Bucuresti - cladire cu peretii exteriori din lemn, constructiv - cadre lemn - cu instalatii de apa, canalizare, electrice si incalzire.
Conform H.G.M.B. nr. 3/2013 valoarea acesteia este de 254RON/mp.
Dar PS6 a refuzat si a considerat ca trebuie evaluata la 935RON/mp - cea ce corespunde unei cladiri construite pe cadre de beton armat sau caramida.
Pentru obtinerea autorizatiei de construire am platit taxa (altfel nu imi eliberau autorizatia), dar nu mi se pare corect, mai ales ca si impozitul va fi stabilit in functie de aceasta valoare.
Cui ma pot adresa pentru a obliga PS6 sa respecte H.G.M.B. nr. 3/2013?

Multumesc anticipat,
Laurentiu

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladire pers fizica ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa-mi explicati cum se determina valoarea impozabila unitara si calculul impozitului pe cladire pentru o suprafata utila de 278 mp ... (vezi toată discuția)
Valoarea impozabila mateos mateos conf CF in vidoare as dori sa stiu cat este astazi valoarea impozabila a unui mp de constructie din caramida - beton in mediul rural? multumesc celui ce-mi ... (vezi toată discuția)
Ce suprafata se ia in considerare la decizia de impunere ptr ... daleona daleona Ce suprafata se ia in considerare la decizia de impunere ptr plata impozitului pe cladiri, suprafata utila sau suprafata utila totala (+balcoane)? Multumesc (vezi toată discuția)