avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TERMEN DE ATACARE IN INSTANTA A REZULTATULUI EVALUARII ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TERMEN DE ATACARE IN INSTANTA A REZULTATULUI EVALUARII ANUALE

Buna ziua.
Doresc sa stiu daca este stipulat undeva care este termenul de a ataca in instanta, la tribunal, rezultatul evaluarii anuale pentru salariatii unei societati cu capital de stat (in subordinea Consiliului Local).
Precizez ca eu am facut contestatie in termenul stabilit, documentul a fost distrus de directorul economic, dar am primit totusi un raspuns acasa (fiind in concediu medical din februarie si pana la 31.05.2014), in 13.5.2014, in care se spunea ca dir. ec. a stabilit rezultatul initial (el cunoaste subordonatii) si tot el rezolva si contestatia, mentinand calificativul initial!!!
PRECIZEZ:
-Calificativul a fost acordat cu rea credinta si 100% subiectiv!!!
-Au raspuns in baza unei adrese in care aduceam la cunostinta conducerii ca voi depune in termenul stabilit (5 zile) o contestatie scrisa!!
-Inafara de data sustinerii testarii si evaluarii, TOATE CELELANTE date de depunere contestatie, rezolvare contestatie, etc au fost depasite de catre directorul economic!!!
Deci:
-este vreun termen de actiona in instanta, tinand cont de datele si situatia mea (conc. med.)?
-modul original de rezolva contestati (nerezolvarea ei mai degraba) de catre aceeasi persoana, este legala?
-pentru modul subiectiv si ostentativ de rea credinta, (pot argumenta acest lucru) ce legislatie a incalcat?? penal cumva (abuz de putere, abuz in serviciu, etc...)?
-neluarea in considerare si distrugerea contestatie (avea nr. de la secretariat si urma sa fie adusa la conostinta dir. gen, de catre dir. ec!!!) ce fel de efecte poate avea asupra persoanei care a distrus-o (adica dir. ec.)? Penal cumva??
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Schimbare din functie carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Din data de 20.03.2014 sunt in concediu medical pentru o operatie complicata. In data de 18.02.2014 in urma evaluarii anuale a personalului (fiind ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca - criterii de evaluare a act. profesionale carasclaudiu carasclaudiu Subiect: Contract individual de munca - criterii de evaluare a act. profesionale Buna ziua. Asa cum se stipuleaza la art. 17 (4) \\"Elementele din ... (vezi toată discuția)
Evaluare anuala a salariatilor carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Sunt intr-o situatie din care nu prea stiu ce sa fac, cat mai legal posibil, si anume: -sunt sef de birou in subordinea directorului economic, la ... (vezi toată discuția)