avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare fisa postului

Buna ziua,

Detin un SRL-D cu cod CAEN principal 9609 ( Alte activitati de servicii n.c.a - Fara spiritism si Astrologie - Intermediere servicii pe baza de comision ).

Firma se ocupa cu

- informarea beneficiarului asupra muncii ce o va presta in Austria pe baza unui Gewerbe (Persoana Fizica Autorizata ).

- facilitarea semnarii unui contract de prestari servicii intre Beneficiar si persoana juridica straina denumita in continuare Agentie si persoana fizica la care va desfasura activitatea.

Incasez X suma pentru prestarea de servicii, in baza unei facturi emise direct persoanei fizice.

Intrebarea mea este urmatoarea :

Pe ce post trebuie sa ma angajez in firma?

Agent recrutor nu se potriveste pentru ca oamenii nu lucreaza cu CIM, ei lucreaza in baza unui contract de colaborare.
Cel mai recent răspuns: cristilole , utilizator 11:08, 21 Mai 2014
Buna ziua!
Puteti sa va angajati ca administrator societate comerciala -cod cor 242111.
Incadrarea pe un post mai tine si de studiile necesare ocuparii acestuia.
Pentru adm .soc.com . trebuie sa aveti studii superioare.
@elisica, multumesc pentru raspuns, dar nu ma pot folosi de aceasta incadrare pentru ca studiile superioare sunt in desfasurare, nu sunt finalizate.

De asemenea nu caut o functie de conducere, am nevoie doar de o functie ce imi permite sa imi desfasor activatatea in conditii legale.
Puteti sa va angajati pe orice functie doriti dvs, exclusiv cele pentru care sunt necesare anumite studii. De exemplu, sef serviciu , sef birou , referent etc.
@freelis, multumesc pentru interes. Am uitat sa mentionez ca tot eu sunt si cel ce emite facturi si se ocupa de incasare. Sunt unic angajat in firma.

Din cautarile mele pe internet, am ajuns la concluzia ca cel mai bine s-ar potrivi functia de agent comercial, dar eu nu am pregatire in resurse umane si nici experienta.

Credeti ca s-ar potrivi aceasta functie ca sa nu am probleme cu acest aspect atunci cand vine ITM-ul in control?

Alte discuții în legătură

Ii pentru prestarea serviciului de barman la terți. Iorga Nicu Iorga Nicu Buna ziua. Doresc sa infiintez un ii pentru prestarea serviciului de barman la terți. Ce cod CAEN pot folosi? Trebuie sa obtin autorizatie de la DSV/DSP daca ... (vezi toată discuția)
Activitate pe codul caen 9609 camelia76 camelia76 buna ziua ! am o II cu obiect de activitate frizerie coafor si alete activitati de infrumusetare cod caen 9602 si as vrea sa extind sa ... (vezi toată discuția)
Cod caen garderoba coz_bogdan coz_bogdan Buna ziua, Detin un S.R.L care se ocupa de comercializarea articolelor textile in spatiu comercial, si as dori sa adaug acestei firme un cod caen pentru a fi ... (vezi toată discuția)