avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit fara ipoteca... si fara asigurare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit fara ipoteca... si fara asigurare

Tatal meu a luat un credit in 2008 pe 10 ani,in vestitii franci elvetieni,de la banca Piraeus.Acum ,din pacate,el nu mai este printre noi,insa creditul dupa spusele bancii nu este achitat nici macar pe jumatate(desi s-a platit la un curs de 3.7 lei, el fiind luat la 2.4 lei).Am fost la banca si ni s-a spus ca nu este asigurat creditul,ceea ce mi se pare imposibil,la o datorie de 20000 CHF sa nu se fi facut asigurare.Acum dupa atatia ani,datoria e undeva la 19400 CHF,desi noi in fiecare luna depuneam daca nu toata rata,macar 3 sferturi din ea(tatal fiind singurul intretinator al familie,cu o rata mai mare decat pensia).Ce se poate face in acest caz?Ma poate ajuta cineva cu o solutie?ce se poate face daca dupa spusele bancii ei au reziliat contractul,nu stiu exact la ce se refera,dar noi nu avem posibilitate de plata?Mai mentionez ca acest credit a fost luat fara ipoteca,fara giranti...Iar singurul bun care a fost pe numele tatul este casa,unde si mama este propietar.Casa pe care banca nu vrut sa o accepte ca si ipoteca deoarece nu se incadra in standardele lor de acceptare.Suntem intr-o situatie disperata.Ce este de facut?Ma poate ajuta cineva?

Alte discuții în legătură

Credit in franci elvetieni transformat in euro Ayra Ayra Buna ziua Si eu, ca multi altii, in 2007, (am cumparat un apartament imi trebuia o diferenta) am luat un credit de 20000 de CHF cu ipoteca si ... (vezi toată discuția)
Francii elvetieni - credite cu probleme negulescucamelia negulescucamelia In 2007 am obtinut un credit in valoare de 25.000 de franci elvetieni fara ipoteca . La acea vreme, rata ce-mi revenea lunar echivala cu aproximativ 8 milioane ... (vezi toată discuția)
Credit franci elvetieni madi33 madi33 In anul 2007 prietenul meu a luat un credit de nevoi personale (fara girant) in valoare de 20000 franci.Credit acordat in franci dar la ghiseu cand a fost sa ... (vezi toată discuția)