avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Organizare Tombola cu bilet de participare contra ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Organizare Tombola cu bilet de participare contra cost. Premii in bani sau bunuri.

Buna ziua ,
As dori sa organizez o tombola la care in urma extragerii la sort sa desemnez castigatorii mai multor premii in bunuri materiale (masina, aspiratoare, telefoane etc) sau a unor premii constand in sume de bani.
Intrebarea mea este concet ce conditi trebuie sa indeplinesc pentru a fi in legalitate completa avand in vedere ca biletul de participare la aceasta tombola l-as vinde cu 5 ron acest bilet find vandut de sine statator fara a fi corelat cu vreun serviciu sau bun , ...la fel ca un loz in plic sau loto sau bingo .
Daca regulamentul de extragere si extragerea este in prezenta unui notar public mai sunt nevoie de ceva avize sau aprobarii ? si daca raspunsul este Da...care ar fi acestea . Va multumesc anticipat pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Organizarea de concursuri si cadrul legislativ micuklein micuklein Buna ziua, Sunt interesat de cadrul legislativ in care poate fi organizat un \"concurs\" ? Am pus concurs intre ghilimele din mai multe motive: Noi ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - difuzare muzica ambientala ginagina ginagina Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am o nelamurire si sunt convinsa ca dumneavoastra ma puteti ajuta. Am o cafenea in care singurul mijloc de muzica ... (vezi toată discuția)