salut, prietena mea cred ca este gravida , ea il are doar pe tatal ei care si asa o bate si nu se intelege cu el , problema e daca poate sa faca avort fara sa stie el , pentru ca daca ar afla ar fi foarte rau , af bateao si cine stie ce ar putea sa mai faca , mentionez ca el si bea cam mult.
Avortul este permis în genere în anumite condiții: salvarea vieții mamei, pusă în pericol de sarcină; protecția sănătății fizice și/sau mintale a mamei; motive de factură juridică (viol, incest); motiv eugenic (când fătul prezintă deficiențe grave); cauze sociale (sărăcie accentuată, absența condițiilor materiale de existență: venit, locuință, etc); cauze educaționale și care țin de personalitatea femeilor respective, vârstă (prea mică: minore; vârstă înaintată: după 40-45 de ani).
Dar, cred ca era mai ieftin sa va protejati...
pai s-a intamplat pe moment , si intradevar nu ar avea posibilitatea sa il tine , si ar fi si problema cu scoala , deci in concluzie poate sa faca fara sa stie tatal?
:offtopic:
Pe langa un tata violent un iubit nepregatit (ca sa nu zic altfel) este tot ce ii lipsea fetei la 15 ani si jumatate cat ati scris in alt topic ca are. Adunati-va si ganditi-va si la ea, nu doar la dvs. cand sunteti impreuna.
pai si ea vrea sa faca avort pentru ca nu am avea posibilitatea de al creste pentru ca eu am 17 ani si nu am unde sa lucrez . deci m-a interesat un raspuns concret daca poate sa faca avort fara sa stie tatal ei , daca trebuie neaparat insotita de el , sau pot sa ma duc eu sau mama mea cu ea?