avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eliberare sub control judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Eliberare sub control judiciar

Buna ziuua.o intrebare sper sa primesc niste raspunsuri care sa le pot intelege. sotul meu este incarcerat din 1octombrie2013 dupa arestu preventiv 29 de zile i-a venit regimu semideschis lucra el a fost condamnat pentru fila cec inselaciune art 215 alin 1 2 3 pedeapsa find de 3 ani as vrea sa stiu daca poate sa faca o cerere de eliberare sub control judiciar noi ne-am si casatorit in penitenciar are si un copil de 4 ani nu are nici o abatere a avut o recompensa ..avem sanse?
Nu se poate cerere sub control judiciar.
Se poate liberare conditionata dupa ce executa fractia de pedeapsa prevazuta de lege.
Cat a executat?
pai 8 luni de zile plus are o luna si nu stiu cate zile castigate ca lucra
cand putem cere eliberarea?sau sa il aresteze la domiciliu nu se poate?
Dupa ce executa 2/3 din pedeapsa se poate cere liberarea conditionata.
Nu se poate arest la domiciliu.
dupa 2 ani:O?si daca munceste?

Alte discuții în legătură

Hotarare defintiva de condamnare cu executare-arest la domiciliu? Maria_1980 Maria_1980 Buna ziua, Pentru o pedeapsa de 2 ani si jumatate cu executare, se poate cere ca aceasta sa se execute la domiciliu? Ce variante exista pentru a evita ... (vezi toată discuția)
Conditii eliberare conditionata in speta annaghe annaghe Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine : ce perioada de executare a pedepsei trebuie executata pentru a formula o cere de eliberare conditionata. ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata pentru detinut care a executat 2/3 din pedeapsa claudia_68 claudia_68 Pedeapsa este de 3 ani,iar detinutul in cauza a efectuat 16 luni(exact 2 treimi din pedeapsa),regimul este semideschis. Poate beneficia de eliberarea ... (vezi toată discuția)