avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se considera santaj?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se considera santaj?

am fost exclus dintr-un mlm pe motiv ca nu am respectat termenii si conditiile lor
desi am respectat tot

fondatorii au mai fost implicati in alte sisteme piramidale care s-au dovedit a fi escrocherii
am dreptul sa ii anunt ca vreau mi se returneze banii investiti inapoi iar daca nu mi se returneaza o sa fac cazul public?

am voie sa cer mai multi bani decat am investit,pentru ca au incercat sa imi insceneze si sa ma lase fara bani,ori sa ii cer pentru mine ori o sa le cer sa doneze intr-un scop caritabil?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: jeidy , utilizator 13:39, 26 Mai 2014
pai vezi ca in presa se spune ca o vedeta de la noi a facut la fel cu doctorul ei. Si are dosar penal.
Poti face tu un denunt penal in care sa te consideri si parte civila cu pretentiile pe care le consideri.
Dar, parerea mea, e ca daca zici sa-ti dea x bani ca sa nu faci cazul public, atunci cam e santaj.
Ca sa nu va complicati actionati pe baza legala.
Situatia se asemana cu cazul petrecut de curand la care s-a facut referire mai sus.
poate sa imi zica cineva aproximativ cat ar costa sa actionez pe baza legala si care ar fi procedura?
puteti apela si la dreptul penal economic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vorbiti cu avocatul ce ar fi de facut.
Sumele pot fi foarte diferite.

Alte discuții în legătură

Situatia legala privind jocurile piramidale si mlm Radu Palu Radu Palu Buna ziua! As dori sa stiu care este reglementarea legala in Romania referitor la jocurile piramidale si multi level marketing. Sunt acestea legale? ... (vezi toată discuția)
Gift of legacy sau cadoul mostenitor - o schema piramidala spamchecker87 spamchecker87 Acest articol face parte dintr-un document care a fost tradus in 5 limbi. Să aflăm mai multe despre fondatorii Gift of Legacy: - Chris Hattingh Mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani - abuz de incredere / frauda? z0mg z0mg Bine v-am gasit! Imi cer scuze daca n-am incadrat bine subiectul. Problema mea e urmatoarea: am investit impreuna cu multi altii intr-o afacere, fara acte, ... (vezi toată discuția)