Este greu de explicat "cine si in ce fel ne poate amenda daca nu eliberam uscatoria dar fara citate din lege ca m-am uitat si am citit.",fara a face trimitere la norma in vigoare care precizeaza conditiile si cazurile utilizarii exclusive a partii comune din imobilul de locuit in comun
In cazul dv,s-a apreciat ca aceia care isi depoziteaza bunuri personale
diverse lucruri in uscatorie , cum ar fi: biciclete, calorifere, saniutele si tricicletele copiilor ,inteleg sa utilizeze in interes strict personal partea comuna
Conform norme in vigoare,partea comuna poate fi utilizata exclusiv de catre unul sau mai multi proprietari,numai cu acordul asociatiei de proprietari si prin incheierea de contract de inchiriere sau de comodat
L nr 230/2007 Art. 11. -
(2) Proprietarul nu poate schimba aspectul sau destinaţia proprietăţii comune, fără a obţine mai întâi acceptul din partea asociaţiei de proprietari.
Aspectul ca dv invocati ca "
De cand locuiesc in acest bloc (am 15 ani ) atat eu cat si vecinii din bloc am depozitat diverse lucruri in uscatorie",nu constituie temei legal prin care sa se permita perpetuarea utilizarii fara drept a parti comune
De regula politia nu se implica in cazurile de utilizare a partii comune din condominii-fiind problema care teoretic se poate solutiona amiabil intre proprietari,eventual prin implicarea autoritatii presedintelui de asociatie
cine si in ce fel ne poate amenda daca nu eliberam uscatoria dar fara citate din lege
Fara citate din lege..este greu dar nu imposibil de explicat
In cazul sesizarii autoritatilor in domeniu,acestea pot aplica sanctiuni pecuniare direct proprietarilor care detin bunuri personale in partea comuna,concomitent cu obl;igarea la dezafectare si redarea utilitatii spatiului conform proiect tehnic