avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligativitate casa marcat.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligativitate casa marcat.

Buna ziua! Am activitate principala 4791 (Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet), iar secundara 4799 (Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor. Activitati care se desfasoara la beneficiari si/sau in afara sediilor proprii). Pe langa livrarile prin curierat, in zona mea caut clienti si vand produsele si direct la acestia, imi trebuie casa de marcat? Dupa mine ma asimilez si cu activitatea de comis voiajor si ma aflu in situatia de exceptie de la obligativitatea folosirii casei de marcat. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Coduri caen depozit turcalexandra turcalexandra Buna ziua, Detin un depozit inchiriat unde receptinez marfa (articole copii) achizitionata din tara si UE si o expediez prin curierat (la bucata) catre ... (vezi toată discuția)
Infintare ii artghift artghift sunt absolvent arte plastice si doresc sa infiintez o intreprindere individuala ca sa pot participa la targuri, creez tot felul de obiecte cadou ex, cutii, ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)