avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Incadrare categorie venit din vanzarea baloti lucerna ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Incadrare categorie venit din vanzarea baloti lucerna de catre o persoana fizica neautorizata

O persoana fizica vinde in anul 2013 pe baza de boderou de achizitie, unei intreprinderi individuale (pentru hrana animalelor) 200x10 RON- baloti lucerna obtinuti din cultivarea unui teren agricol arendat. Ce obligatii declarative si de plata are persoana fizica? Aceste venituri ale persoanei fizice neautorizate se incadreaza in categoria veniturilor din activitati agricole- cf titlu III,Impozitul pe venit,Cap.7 Venituri din activitati agricole? Venitul se determina in sistem real in conditiile in care vanzatorul este persoana fizica neautorizata? Depune Declaratia 221 sau Declaratia 220? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2014
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale pentru activitatea de arendare teren zanionel zanionel am luat in arenda de la persoane din comuna pamant pe care l-am cultivat cu griu si fl.soarelui aprox.7 ha ,eu sant pers.fizica neautorizata am tractor ,plug ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit sau sistem real teodor_dori teodor_dori sunt pfa din 2009 inpozitat in sistem real , in agricultura in anu 2012 am realizat total venituri peste 10000 eur. in data de 16.12.2013 am fost la finante ... (vezi toată discuția)
Pfa (agricultura) trebuie sa depuna declaratia 221 ? Danicico Danicico Buna ziua, conduc evidenta la un PFA(agricultura - cultivarea cerealelor) sistem real. In urma unui control , inspectorul de la Anaf a solicitat declaratia ... (vezi toată discuția)