avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deductibilitate cheltuieli team building
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deductibilitate cheltuieli team building

Buna ziua,

Compania la care lucrez a organizat un teambuilding in afara orasului care a durat cateva ore, intr-o zi de sambata.
Cheltuielile au constat in achizitionarea de alimente de la un supermarket si inchirierea unui spatiu dintr-un camping (un spatiu cu gratare, mese si teren sportiv).
Pentru ambele cheltuieli exista facturi justficative. Valoarea totala a chetuielilor cu teambuildingul este mult mai mica decat acea limita de 100 lei / angajat.

Intrebarea este daca pot fi aceste cheltuieli incadrate la cheltuilei de protocol si daca pot fi considerate cadouri acordate salariatilor.
Se poate face o decizie interna in acest sens? Cum ar trebui denumite si justificate cheltuielile?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Deductibilitatea tivhetelor cadou liliua2008 liliua2008 BUNA ZIUA! vA ROG SA-MI SPUNETI CUM TREBUIESC ACORDATE TICHETELE CADOU, TREBUIE ACORDATA NUMAI VALOAREA DE 150 LEI/ ANGAJAT? PENTRU A PUTEA FI DEDUCTIBILE ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie nonprofit adinageorgeta adinageorgeta Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in tinerea contabilitatii unei asociatii non profit, fara activitate economica,fara tva. Asociatia are drept scop ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva dintr-o tara membra ue Flava Flava Buna ziua, suntem o firma platitoare de TVA din Romania si dorim sa cumparam produse dintr-o tara UE (Ungaria) de la o firma platitoare de TVA. Din ce am citit ... (vezi toată discuția)