avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ISO pt produse import China
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ISO pt produse import China

Buna dimineata,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: este obligatoriu certificatul ISO al exportatorului chinez pt importul de bureti menaj?
Va intreb acest lucru deoarece diferiti comisionari vamali din Vama Agigea- Constanta imi dau informatii contradictorii: "da, este bine sa il aveti, dar nu stim de ce" sau "nu, nu este obligatoriu".
Buretii pot fi din materiale diverse: PU,PVA, microfibra, melamina, etc.destinati menajului. Exista obligativitatea prezentarii ISO exportator, in vama (si ulterior) in functie de materialul buretelui importat?
Va multumesc pt amabilitatea raspunsului !

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta.de curand am facut ... dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta.De curand am facut o comanda in China pentru un mic utilaj. Acest mic utilaj are 320kg si volum 1,2m.c. si ... (vezi toată discuția)
Documente import china Verisss Verisss buna ziua, V-qsw ruga sa ma ajutati cu un raspuns vizavi la o problema legata de un import de aparatura pentru salon de infrumusetare din china. a ajuns marfa ... (vezi toată discuția)
Import china pe firma fara comisionar vamal emil_nastase emil_nastase Vreau sa import din China niste componente electronice pentru automatizari. Pentru revanzare. Importul vreau sa-l fac pe firma, am cod EORI si sunt platitor de ... (vezi toată discuția)