avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casatorie cu cetatean strain non UE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casatorie cu cetatean strain non UE

Buna seara!!! As dori sa aflu care este procedura de casatorie cu cetatean strain?Locuiesc in Belgia de 3 ani, partenerul meu este din Armenia. Nu putem pleca in tara pentru a ne casatori, deoarece el nu are acte de sedere legala pe teritoriul Belgiei. Ambasada oficiaza casatorii numai dintre cetateni romani. Am inteles ca ne putem casatori si la primaria din localitatea unde locuim. Poate viitorul meu sot, dupa casatorie, sa obtina acte (carnet de rezident) cu care poate legal sa se afle in Belgia si cu care sa putem calatori? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Documente necesare casatoriei cu un cetatean strain mihaelaak mihaelaak Buna ziua tuturor, M-ar interesa sa stiu ce documente trebuie depuse la oficiul starii civile pentru a incheia o casatorie cu un cetatean strain ce nu face ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean arab alice200 alice200 Iubitul meu este de origine araba .El a facut facultatea de medicina la noi cu ceva timp in urma, a fost plecat cativa ani sa profeseze in tara lui, s-a ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean eu cu cetatean non-eu si cartea de rezidenta Joana77 Joana77 Buna Ziua, Ma numesc Ioana si sunt cetatean roman si viitorul meu sot este cetatean indian.La anul in luna Ianuarie,ne vom casatori civil in India la ... (vezi toată discuția)