avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie in perioada de proba

Buna ziua. As avea o intrebare: daca am un angajat care este inca in perioada de preaviz si care a hotarat sa-si dea demisia, cu ce articol ii inchid contractual de munca?
Multumesc.
Angajatorul poate renunta total sau partial la perioada de preaviz. Articolul este 81 / 7.
Multumesc pentru raspuns (asa ma gandisem si eu)!
Preavizul pentru ce a fost acordat?
A fost angajat cu data de 01.07.2014, este in cele 20 zile de preaviz.
Preavizul se acorda pentru demisie si unele situatii de concediere.

Probabil ca va ganditi la perioada de proba....

Alte discuții în legătură

Demisia in perioada de proba backoff123 backoff123 Buna ziua, La semnarea contractului imi este stipulat ca am o perioada de proba de 90 zile . Daca eu decid sa imi dau demisia inainte ca acele 90 de zile ... (vezi toată discuția)
Preaviz sau demisie? cica elena cica elena am lucrat o luna de zile la patron si din cauza neintelegerilor dintre noi nu m-am mai dus la munca,Am nevoie de preaviz sau trebuie sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz catalina_rusca catalina_rusca daca sunt in perioada de proba am dreptul sa demisionez fara a mai sta in preaviz?[quot] (vezi toată discuția)