freeelis a scris:
In ceea ce priveste nivelul de studii, potrivit Instructiunilor din Clasificarea ocupatiilor din Romania, codul 241939 al functiei de administrator societate comerciala indica ca pentru ocuparea acestuia sunt necesare studii superioare.
As dori, daca se poate, sa puneti aici cu copy-paste acea indicatie sau acele indicatii din a caror coroborare ar trebui sa rezulte necesitatea studiilor superioare pentru admin soc com.
Eu nu gasesc asa ceva in versiunea consolidata/actualizata a COR-ului din programul legislativ cu care lucrez, fiind posibile urm. variante:
- nu exista
- nu caut eu cum trebuie
- versiunea consolidata este eronata (si nu m-a presat nici o urgenta sa ma apuc de ...pus cap la cap toate ordinele care au modificat COR. Mai mult, eu consider ca necesitatea unor studii nu poate fi cautata in/nu poate sa rezulte din ...parantezele din COR, ci din acele dispozitii legale speciale care reglementeaza anumite profesii/ocupatii. Bunoara nu ma uit in COR ca sa aflu daca avocatul are nevoie de studii superioare, ci in legea de organizare a acestei profesii, de unde aflu ca ele sunt necesare chiar daca in COR au uitat sa le scrie in paranteza.)