avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie + Contract Training
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie + Contract Training

Buna ziua,

Lucrez in domeniul IT si am agreat de curand sa particip la 2 training-uri IT organizate de angajator (ne aduc un trainer de la o firma de profil).

Primul training incepe saptamana asta, al doilea saptamana viitoare.
Pentru fiecare training am semnat cate un act aditional la contract prin care ma oblig sa platesc o suma de bani angajatorului daca plec din companie mai devreme de termenul specificat in acelasi contract.

Intre timp, am fost abordat de un alt angajator care mi-a facut o oferta salariala net superioara.

Planuiesc sa-mi depun demisia zilele astea dar am niste neclaritati cu privire la aceste acte aditionale:

1) Sunt legale sau nu? Chiar sunt obligat sa platesc angajatorului sumele respective?
2) Daca sunt legale: inclin sa cred ca angajatorul ma va retrage de la training-uri pentru a-i preda atributtile celui care urmeaza sa ma inlocuiasca. In conditiile astea, mai sunt obligat sa respect prevederile acelor acte aditionale (pe care deja le-am semnat?)

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2014
borg501, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de munca + act aditional training semnate dar fara training andrei_andrei92 andrei_andrei92 Buna ziua! Am o scurta intrebare dar intai sa incep cu toate etapele. 1.M-am angajat la o firma la care totul parea bine si frumos. Urma sa plec in ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim- training platit de catre angajat ioannanice ioannanice Buna ziua. Am semnat un act aditional la contractul de munca prin care se mentioneaza ca dispun de training de vanzari, training de produs, training la locul ... (vezi toată discuția)
Contract aditional ovidiu v muntean ovidiu v muntean Am semnat un contract aditional la CIM,referitor la o ''scolarizare'' la firma mama din Germania.De fapt era transferul unei capacitati de productie in Ro.In ... (vezi toată discuția)