avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chirie

buna ziua am o intrebare vizavi de compensatia de chirie am avut o locuinta data din fondul m.ap.n.care am vanduto acum aproape 5 ani din motive bine intemeiate si de atunci stau in chirie in garnizoana in care imi desfasor activitatea dar domiciliul il am in alt judet la o distanta de 84 km de locul de munca.am incercat anul trecut sa obtin compensatia de chirie dar raspunsul a fost cel prin care un militar daca a detinut o locuinta si a vanduto nu mai poate beneficia de compensatie de chirie.asa ceva nu am putut intelege in acesti ani 23 de activitate,situatia este ca nu mai pot face fata cheltuielilor acum copilul va merge la facultate iar acasa mai am o fata care merge la scoala.platesc 500 lei plus cheltuieli in campia turzii iar eu am domiciliul in blaj si am in ingrijire de 12 ani si o persoana cu schizofrenie paranoida care este internata in sanatoriu.multumescX-(

Alte discuții în legătură

Compensatie chirie militari mihaiionutcristian mihaiionutcristian sunt militar si am domiciliul la 40 km de localitatea in care imi desfasor activitatea. stau cu chirie tot in localitatea de domiciliu...pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Bani de chirie in mapn pupixus pupixus Buna ziua! Sunt cadru militar si am si eu o problema la care sper sa gasesc raspuns aici. Potrivit legislatiei in vigoare, beneficiezi de compensatie lunara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt cadru militar. pot sa inchiriez o locuință ... kaniardo kaniardo buna ziua. sunt cadru militar. pot sa inchiriez o locuință care se află la o distanță de 35 de km față de locul de muncă. Menționez că am făcut ... (vezi toată discuția)