avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... stergere inregistrare cazier fiscal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

stergere inregistrare cazier fiscal

Buna ziua,

As vrea sa stiu ce se intelege prin reactivarea contribuabilului si daca aceasta reactivare se produce de drept prin simpla indeplinire a obligatiilor, sau e nevoie de un document prin care cei de la anaf stipuleaza expres ca societatea a fost reactivata.
Situatia mea este urmatoarea: in 2010 am infiintat o firma,pe care imediat dupa infiintare am suspedat-o pe perioada maxima. in acea perioada nu am depus nici o declaratie, crezand naiv ca beneficiez de un regim derogatoriu avand in vedere ca societatea nu a functionat niciodata. consecinta- firma a fost declarata inactiva fiscal, iar din 2012 am aceasta mentiune in cazierul fiscal. in 2013 am radiat firma, iar cu aceasta ocazie am depus toate declaratiile solicitate, incepand cu data infiintarii.
intrebarea mea este:
pot solicita stergerea inregistrarii din cazierul fiscal pe baza art. 7lit. g din Ordonanţa Guvernului nr. 75/2001, republicată în Monitorul oficial nr. 664/2004, cu modificările şi completările ulterioare. dar pe art.7, lit.d????????

Alte discuții în legătură

Anulare cazier fiscal florin1108 florin1108 Buna ziua. In 2008 am infiintat o firma care nu a avut niciun fel de activitate. Din cauza faptului ca nu am depus declaratiile periodice,in 2009 firma a fost ... (vezi toată discuția)
Inactivitate fiscala hilux hilux Buna ziua, pot infiinta o noua societate cu inca 2 actionari daca in cazierul fiscal am inscrise fapte deoarece la o societate unde sunt unul din cei 2 ... (vezi toată discuția)
Stergerea faptelor din cazierul fiscal - problema - vid legislativ dan_cs dan_cs Buna ziua, Am fost administratorul unei firme. Pentru intarzierea depunerii declaratiilor, firma a fost declarata inactiva. In sept 2011, am depus ... (vezi toată discuția)