Buna ziua,problema mea suna in felul urmator:
Un fost angajat cu functia de inginer ,ma obliga sa-i dau spaga pe o lucrare pe care nici macar nu a facuta,si care eu de fapt am facut-o cu altcineva
Ma obliga ca-mi trimite ca vorbeste el cu anumite cunostinte de ale lui de sus sa-mi trimita notificari de la ANRE sa-mi faca verificari ,deja mi-a trimis de la ITM pe care le-am rezolvat cu bine.El nu a prestat un minut de munca pentru mine,desi ca sa semnez statele de plata mi-a cerut 300 de euro din care 200 a fost intelegerea ,iar una mi-a luato prin amenintare. Ce este de facut el mai vrea inca 250 de euro asa pe degeaba.
M-a asigurat ca ,daca imi vine control de la ANRE de la cine cunoaste el ,nu am cale de scapare.
Sincer imi merge atat de prost ,anul asta incat am umblat la resurse sa achit contributiile la stat,nici gand sa am profit.
Ce este de facut in cazul asta,chiar nu vreau sa dau bani ,pentru ca sunt amenintat
si daca pun o plangere la politie,astia o uita pe acolo,sau cel mai fain,fostul meu angajat are cunostinte si pe acolo.M-am saturat de tara asta in care doar cunostinta te face tare.
fostul angajat mi-a dat si numele persoanei la care tebuie sa ajunga banii,si am gasit informatii deja despre persoana ,are o functie in ANRE
problema e ca politia nu se ocupa ,daca las la stadiul de plangere la sectie
exista vreo varianta sa trimit plangerea cumva si la vreun sef mai mare din politie care sa impinga agentul de politie de la spate sa faca ceva?
Chiar vreau sa rezolv cumva,si intreb aici pe avocatnet,ca politia din zona mea nu ma indruma la nimic bun,sunt genul "timpul trece leafa merge" iau spaga de la toti ..
ce face acest inginer se cheama santaj...cel mai bine faceti plangere la parchet si procurorul de caz va cere mandat de la instanta ptr ascultarea convorbirilor dvs si ascultare ambientala... o sa fie nevoie sa colaborati cu organele de cercetare si urmarire penala, sa permiteti sa va puna microfon si sa luati banii marcati pentru a i da satajistului ce va fi ridicat dupa aceea si va ajunge in inchisoare... aveti incredere in justitia romana
Mergeti la Parchet sa depuneti plangere, este vorba si de trafic de influenta din cate observ, va ajunge dupa gratii cu siguranta daca ceea ce sustineti este adevarat.
nu comica la telefon,cred ca se asteapta la asa ceva
eu i-am zis lui inainte sa postez aici ,ca probabil o sa fac o plangere la politie
iar el mi-a lasat impresia ca nu e speriat,desi dupa ce i-am zis asta ,a continuat cu amenintari
Spargere casa
laur81
Buna ziua
Acum 2 saptamani unui prieten i s-a spart casa de vacanta si i s-au furat bunuri in valoare de 2000lei. De atunci politistii inca nu stiu cine-s ... (vezi toată discuția)