avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa construita la 30 de centimetri de fundatia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa construita la 30 de centimetri de fundatia gardului

buna ziua am o problema cu o vecina care de cativa ani si-a construit casa la 30 de centimetri de fundatia gardului,de fapt are parter si mansarda nu e o casa iar acoperisul se termina deasupra curtii noastre, pentru apa si-a pus 2 burlane dar iarna ma trezesc cu toata zapada de pe casa ei in curte in plus are si cateva geamuri care incep imediat ce se termina gardul:sunt 2 mari la parter de aproximativ 2m x 2m si mai are la mansarda, mai are unul mic in partea superioara a parterului de 50x50(cm) iar la mansarda mai are inca 3 de aproximativ 1m x1m, iar la parter mai are o usa care e la o distanta de aproximativ 1-1,2m de gard pe care cand o deschide si iese in prag are o vizibilitate foarte buna la mine in curte(daca putem incarca o poza intelegeati mai bine situatia).ma intereseasa ce masuri se pot lua acum la limita legii cum ar fi sa zideasca geamurile sau sa modifice contructia si daca pot primi si niste daune din partea ei(cred ca nu are receptia finala).va multumesc si o zi buna va doresc
Ultima modificare: Duminică, 27 Iulie 2014
ContSters327139, utilizator

Alte discuții în legătură

Acoperisul unei anexe peste gardul comun radupe radupe Buna ziua! Indraznesc sa va deranjez cu o intrebare si sa va multumesc pentru timpul acordat! Detin o locuinta P+M construita in 2008,aflata cu zidul lateral ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecinul Dinu Nicolae94 Dinu Nicolae94 Im construiesc o casa (pe pamant fara mansarda sau etaj) in acelas timp vecinul meu construieste o casa cu etaj distanta de la perete pana la gard este de 2m ... (vezi toată discuția)
Norme privind cosurile de fum 3UGA 3UGA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu legislatia privind cosurile de fum deoarece nu reusesc sa mai dau de ea. Ma intereseaza in special normele privind ... (vezi toată discuția)