avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenda Politia Comunitara - Curatire sant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenda Politia Comunitara - Curatire sant

Buna ziua,
Pentru ca Pol Comunitara a comunei X mi-a timis postal o amenda (Pr. Verbal) ce-a revenit la expeditor (ca n-am fost acasa/domiciliu s-o ridic) expun urmatoarea situatie astfel incit sa primesc cateva sfaturi/pareri:

- Domiciliez in Municipiul Y
- In comuna X, in intravilan detin un teren agricol (faneata), intre aliniamentul (gard) acestuia si Drumul Judetean existind un sant înierbat (anul trecut adâncit mai mult de Primaria Comunei X - pamantul rascolit favorizînd aparitiia balariiilor)
- Pe timp de vara stau preponderent la tară - in comuna X - casa-mostenire a bunicilor fiind undeva la vreo 4 KM de terenul făneata.

* Pol. Comunitara de vreo 2 luni practic m-a hartuit verbal sa cosesc iarba si balariile de pe sant ca altfel ma amendeaza conform unei HCL.

Intrebari:
- Nu cumva santul tine de Drumul Judetean, iar acest drum nu tine de Primaria comunei X ?
- Nu trebuia sa primesc mai intîi un preaviz scris ? (Am fost supus la amenintari verbale, exp "Pâna mâine la ora 16 ..." (de parca eram angajatul lor) si judecati de valoare "sunteti de rea-voinţă...etc"
* Desi am spus ca voi face curat si chiar am facut; am cosit pana la urma; o ploaie torentiala a ingramadit balariile si-a iesit apa pe asfalt (pe DJ) si iara au venit la mine - de parca eu eram de la Inspect pt situatii de urgenta

* Mentionez ca acel sant deserveste si cel putin 3-4 gospodarii aflate vizavii (pe acea latura a drumului nefiind şanţ)

Ma gandesc sa contest amenda de 150 lei...:(( ...cum e posibil ca satenii sa ma astepte pe mine sa vin din orasul Y sa le cosesc santul si sa le car gunoiul (iarba si ambalaje, sticle, cutii de bere - de la magazinul de vizavii)...chiar si baliga de la animalele (vaci) care mai pasc santul uneori

Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
Balaurul, utilizator

Alte discuții în legătură

Pv contraventie - ce sa fac?! danimik danimik Cu doua luni in urma am primit un pv de contraventie pentru parcare ilegala de la Politia Comunitara Cluj. Problema e ca eu sunt din Bucuresti si nu am fost ... (vezi toată discuția)
Politia locala si contraventiile la codul rutier vio.micle vio.micle In baza carei legi Politia locala pot opri in trafic autovehicule si sa aplice amenzi pentru centura si defectiuni la lumini (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal mavio33 mavio33 Ce sanse are contestatia impotriva unui proces verbal intocmit de un agent al Politiei locale pentru faptele \\" nu a taiat iarba si nu a mentinut curatenia pe ... (vezi toată discuția)