avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare sentinta curte de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare sentinta curte de apel

AM fost destituit din MAI dupa ce am fost cercetat conform O.M.AI.400/2004.AM inteles ca acest ordin a fost scos in afara legii....si urmeaza a fi publicat in monitorul oficial......daca atac in instanta.hotarirea curtii de.apel cum ca acest ordin 400 este .constitutional as avea vreo sansa de cistig ...de a ma reangaja.Am fost destituit in 2011.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:28, 6 August 2014
Nu aveti nicio sansa, intrucat Decizia Curtii Constitutionale nu are efect retroactiv.
nici.in instanta nu as avea sanse??unavocat mi_a dat. sanse 100/100
vasilevasilica a scris:
(...) daca atac in instanta.hotarirea curtii de.apel cum ca acest ordin 400 este .constitutional (...)

Vreți să spuneți neconstituțional, nu constituțional.

Ce înseamnă ”să atac hotărârea curții de apel”? V-ați judecat cu fostul angajator, adică ați contestat actul prin care ați fost destituit? Ați pierdut atât la fond cât și în recurs? Dați mai multe amănunte.
Ultima modificare: Luni, 4 August 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
vasilevasilica a scris:

... unavocat mi_a dat. sanse 100/100

Cred ca este una dintre cele mai mari aberatii intalnite in practica.Nimeni nu va poate garanta castigarea unui litigiu.
da am atacat in.contencios adminstrativ. actul..cu.. care. am fost destituit am pierdut si in fond si la recurs.....AM contestat inclusiv ordinul .omai 400/2004

Alte discuții în legătură

Omai.400.neconstitutional prisleacelmic007 prisleacelmic007 in anul 2011 am fost cercetat disciplinar si destituit din MAI in baza unui ordin OMAI 400 CARE IN ANUL 2014 A FOST DECLARAT neconstitutional de catre curtea ... (vezi toată discuția)
Ordinul o.mai 400/2004 neconstitutional??? MAIDANEZUL MAIDANEZUL Daca acum 5 ani am fost destituit din politie[bacau] dupa ce am fost cercetat disciplinar conform acestui ordin care nu a fost publicat in MONITORU.OFICIAL ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu stefancelmare stefancelmare am fost destituit din politie.in anul 2011 pe baza unui ordin .....OMAI 400 care a fost declarat neconstitutional de catre curtea.constitutionala[ICCJ] in ... (vezi toată discuția)