avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Calcul salar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Calcul salar

Care este baza de calcul pentru ocuparea unei functii publice de executie de consilier studii superioare , grad profesional superior, treapta de salarizare 2, treapta avuta pana la aparitia legii nr. 284/2010, mentinuta si in prezent ? Va rog sa imi oferiti modalitatea de calcul a salariului pentru a obtine salariul brut pentru o astfel de functie ocupata.

Alte discuții în legătură

Fostele trepte de salarizare... alina8008@yahoo.com alina8008@yahoo.com va rog sa ma ajutati cu prevederea legala potrivit căreia, promovarea în gradul profesional imediat superior celui deţinut se realizează obligatoriu în ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%? lilybelle lilybelle Buna ziua, doresc sa stiu cum se calculeaza salariile bugetarilor dupa revenirea celor 15%, mai precis, acel 15% se adauga la salariul diminuat sau la cel din ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici in anul 2010 roxanas roxanas In luna noiembrie 2010 am fost promovata in clasa din functia publica de executie de referent cl.III grad superior tr.1 gradatia 5 in functia publica de ... (vezi toată discuția)